2024.05.29.

Nagy csatát nyert meg a Karancslapujtő II

Kiegyenlített küzdelemben maradt alul a Mátraterenye.

Vármegyei II. osztály, 19. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Mihálygerge SE 5-4 (1-1)

Vezette: Kiss D. (Homoki G., Reviczki J.)

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Susán, Gordos T. (Gerhát K., 46.), Cseh, Béres (Bari, 46.) – Botos V., Tóth P., Sánta, Fenes (Putnoki, 46.) – Banka K. (Gerhát Á., 46.), Oláh H. (Oláh K., 46.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Mátraterenye SE: Barkó (Suha, 73.) – Nagy Norbert, Hadusovszki, Bakos, Nagy Noel (Nagy Sz., 73.) – Kobolák (Berki A., 79.), Pintér (Szalai, 54.), Budai K., Rácz M. – Sipkó Bence (Mező, 79.), Puporka. Játékos-edző: Berki Aladár.

Sárga lap: Gordos, Sánta, Tóth P., Fenes, ill. Puporka

Gól: Béres (34.), Gerhát K. (47.), Gerhát Á. (63., 68.), Putnoki (86.), ill. Sipkó Bence (31.), Puporka (54., 64., 92.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Szőrös Krisztián:Az előző fordulóban végre sikerült nyernünk, és egész héten azt beszéltük a srácokkal, hogy annak a győzelemnek akkor lesz igazán ereje, ha a hazai meccsünket is be tudjuk húzni. Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert tele vannak jó játékosokkal a vendégek, és egy összeszokott csapatról van szó. Azt kaptuk ettől a meccstől, amit beszéltünk is, és amit vártunk. Egy kőkemény ellenféllel játszottunk, helyenként voltak férfias párharcok mindkét oldalon. Iksszel fordultunk. Aztán a szünetben ötöt cseréltem, ami új lendületet adott a gárdának. Nagyon szép gólokat rúgtunk, ahogy ők is. Szerintem egy kiegyenlített találkozón tudtuk itthon tartani a három pontot. Gratulálok a srácoknak, mert meg tudtuk valósítani az öltözőben megbeszélteket! A Mátraterenyének további sok sikert kívánok a bajnokságban!

Berki Aladár:Sajnos ezen a mérkőzésen sem szaporítottuk pontjaink számát. Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset. Ehelyett egy egyes állással mentünk a szünetre. A második félidő első percében meg is szerezte a vezetést az ellenfél. Innentől kezdve csak futottunk az eredmény után. Remélem, innentől kezdve, visszatérünk a helyes útra, és újra tudunk nyerni! A ‘Lapujtőnek további sok sikert kívánok!

Az aktuális állás: