2024.05.29.

Otthon aratott ismét sikert a Mihálygerge

Emelt fővel kapott ki a Mátraverebély.

Vármegyei II. osztály, 19. forduló:

Mihálygerge SE-Mátraverebély-Szentkút SE 3-0 (1-0)

Vezette: Menczel J. (Reviczki J.)

Mihálygerge SE: Bíró – Török, Zsély L. (Dienes, 46.), Csonka, Somoskői – Szőke, Zsély D., Budveszel (Puszta, 74.), Zombori (Simon, 56.) – Oláh T., Spala. Játékos-edző: Zsély László.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Csépány, Varga Zs., Sáfrány – Jakubovics, Buri, Deák, Verebélyi B. – Balázs Á., Kovács J. Vezetőedző: Verebélyi László.

Gól: Szőke (8.), Dienes (52.), Oláh T. (70.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Zsély László:Hazai környezetben mindenképp szerettük volna begyűjteni a három pontot, mert esetünkben ez nettó kettő, hiszen “BAR “-listások vagyunk az ifink miatt. Természetesen a srácoknak jár a gratuláció, hiszen mindez kapott gól nélkül sikerült!

Verebélyi László:A hét közepén elég rosszul néztünk ki létszámilag, ami hétvégére annyit változott, hogy már rá lehetett fogni, hogy megvagyunk. Köszönöm a megjelent játékosoknak, hiszen így továbbra is él a remény, hogy be tudjuk fejezni a bajnokságot. Külön köszönet Buri Gábornak, aki első kérésre azonnal vállalta, hogy legalább jelenlétével növeli a létszámot, sokan példát vehetnének róla, az egyesülethez és a labdarúgáshoz való hozzáállásról. Az előzmények tudatában nem hittem volna, hogy a mérkőzésről pozitívan is lehet majd beszélni, de a srácok mindent megtettek a minél jobb eredmény elérése érdekében, és bár rengeteg bosszantó technikai hibát vétettek, a hozzáállásuk kárpótolt mindenért, így végül jó szájízzel hagyhattuk el a pályát. A sportszerű hazaiaknak gratulálok és további sok sikert kívánok nekik a jövőben!

Az aktuális állás: