2024.06.24.

A hajrában harcolt ki döntetlent a Karancsalja

Közel volt a győzelemhez a Nagylóc, de végül remi lett a csata vége.

Szombaton a Nagylócot fogadta a Karancsalja a vármegyei második vonal második fordulójában. A házigazdák indították gyors góllal a tartalékos gárdák összecsapását, hamarosan viszont már egál volt a meccs. Ezt követően kiegyenlített volt a küzdelem, mindkét oldal becsülettel tette a dolgát. A szünetig nem változott az állás, ahogy jó darabig a fordulás után sem. Aztán az utolsó negyedórához érve Oláh Áron révén ismét bevették a kaput a látogatók, de végül nem nyertek, mert Bolyós Bence nem sokkal a lefújás előtt válaszolt, így kettő kettes döntetlennel fejeződött be a csörte.

Vármegyei II. osztály, 2. forduló:

Karancsaljai MSE-Nagylóc SE 2-2 (1-1)

Vezette: Reviczki J. (Sáfrány Sz. T., Varga P. B.)

Karancsaljai MSE: Puporka K. – Lantos, Bolyós G., Dienes Gábor, Dienes Gergely – Sásdi, Bolyós B., Gordos, Száraz – Rimai R. (Fekete, 70.), Máté B. Játékos-edzők: Lantos Zsolt, Csicsman Tamás.

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N., Oláh B., Oláh M. K., Oláh K. – Oláh Richárd, Csík R., Kökény, Csík D. – Medgyesi, Oláh Á. Megbízott játékos-edző: Csík Dávid.

Sárga lap: Gordos, ill. Oláh Richárd, Oláh K.

Gól: Máté B. (5.), Bolyós B. (87.), ill. Csík R. (14.), Oláh Á. (77.)

Jók: az egész csapat, ill. Csík R., Kökény

Lantos Zsolt: – Küzdelmes mérkőzésen, reális döntetlen született. Szereztünk két szépségdíjas gólt, ráadásul tervezett, mondhatni gyakorolt elemekből, és már van pontunk is! Ehhez gratulálunk a fiúknak! A jövő héten a bajnokság legjobb csapatához látogatunk, igyekszünk majd emelt fővel lejönni a pályáról. Nagyon kellene még két-három támadó szellemű játékos…

Csík Dávid: – Ismét egy gyenge kerettel sikerült ellátogatni a mérkőzésre, így két egyforma erősségű csapat lépett a pályára. Igazságos döntetlen született, korrekt játékvezetés mellet. Köszönjük a hazaiaknak, és további sok sikert kívánunk nekik!