2024.07.21.

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Bangó Rómeó

Duplával vette ki a részét csapata remek idegenbeli sikeréből a Karancsalján diadalmaskodó Mihálygerge támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény huszonegyedik köre után a Mihálygerge csatárára, Bangó Rómeóra voksoltunk, aki remek játéka mellett, duplával vette ki a részét a Karancsalján négy hármas sikert elérő együttese diadalából. Most pedig következzen a fontos gólokat jegyző támadóval készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a mérkőzésre?

– Nagyon jó iramú mérkőzés volt – kezdte Bangó Rómeó. Mindkét fél a győzelemért küzdött. Az első félidőben mi domináltunk, a másodikban a hazaiak. Végül nagy csatában nyertünk.

– Milyen körülmények között tudta bevenni a kaput?

– Az elsőnél volt egy támadásunk, majd a második hullámba érkezve, Langa visszapasszolta a labdát, amit a tizenhatoson kívülről átemeltem a kapus felett. A másik találatnál egy bedobást követően a felezővonaltól pár méterre, az ellenfél térfeléről láttam, hogy kinn áll a hálóőr, majd lepattanás nélkül kapura rúgtam és szerencsére bement a hosszú felsőbe.

– Minek tulajdonítja ezt a szép győzelmet?

– A nagy akaratunknak és a győzni akarásunknak köszönhetjük ezt a sikert. Mindent beleadtunk, aminek ez lett az eredménye. Ezen a találkozón száztíz százalékot nyújtottunk. Ezért büszke is vagyok a csapattársaimra, az edzőre és a vezetőkre. 

– Milyen szereplésben bízik a szezon hátralévő részében?

– Szeretném, ha jó eredményeket érnénk el a csapattal a többi fordulóban. Ezek a teljesítmények pedig párosuljanak pontokkal. 

– Szombaton a Szügyhöz látogatnak, és bizony nem önök a párharc esélyesei.

– Ha nem is győzünk az első helyezettnél, remélem, legalább egy pontot megszerzünk. Ha pedig mindenki odateszi magát, mint a múlt hétvégén, akkor ezt meg is lehet valósítani.