A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Lőrincz Dániel

Gabi

Hét góllal járult hozzá csapata győzelméhez a Tar otthonában sima sikert arató Bátonyterenye támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenkettedik kör után az éllovas Bátonyterenyei TC támadója, Lőrincz Dániel mellett döntöttünk, aki hét góllal járult hozzá a Tar otthonában tizenhárom-kettes diadalt arató csapata sima sikeréhez. Most pedig következzen a termelékeny napot kifogó csatárral készített riportunk!

– Hogyan tudná feleleveníteni a találkozót?

– Köszönöm a megkeresést, és hogy rám esett a választás. vágott bele Lőrincz Dániel. Elég furán indult el a mérkőzés, mert mi is létszámhiányosan indultunk el különböző okok miatt. Ők is nehezen jöttek össze, úgy volt, meg sem lesznek tizenegyen. Végül azonban szerencsére normálisan elindult a meccs. Nagyon jól kezdtünk, tíz perc alatt gólokat szereztünk. Ezzel sokkal az ellenfelet. Ennél jobban nem lehetett volna indítani. Ők is értek el gólokat, de egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. A második félidőben aztán kijött a két csapat közti különbség. Nagyon lelkesen játszottunk, nem elégedtünk meg az eredménnyel. Annyi találatot akartunk elérni, amennyit csak lehet, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok a társaimnak!

– Minek lehetett köszönhető, hogy ilyen termelékeny napot fogott ki?

– Eléggé szétesett az ellenfél védelme. Három-négy gólom úgy jött össze, hogy megtámadtam őket, és egyszerűen megszereztem a labdát, majd értékesítettem a ziccereket. Volt nagyon szép, kidolgozott találatom is. Szépen végigvitt támadásokat fejeztem be a végén. 

– Mi a véleménye csapata eddigi szerepléséről?

– Ennél jobb aligha lehetne! Ezt nem csak azért gondolom így, mert veretlenül vezetjük a bajnokságot, hanem azért is gondolom ezt, mert minden téren tökéletesen működik az összhang. Pályán kívül is remek a hangulat, nagyon jó a közösség, ebben pedig nagy szerepe van az elnök úrnak, és természetesen az edzőnknek is, Forgó Petinek, akik mindig azon vannak, hogy egyben legyen a csapat. Innen is szeretném megköszönni nekik a csapat nevében!

– Jelenleg mekkora esélyt lát a bajnoki címre?

– Korai lenne még bármit is kijelenteni, főleg amiatt, ami sajnos jelenleg zajlik sajnos. Éhesek vagyunk azonban a sikerre, mindenképp meg szeretnénk nyerni a bajnokságot, és újra oda helyezni a megyében a bátonyi focit, ahol a helye van. Szerintem mindenki tudja, mire gondolok!

– Miképpen vélekedik a megye kettes mezőnyről?

– Nagyon kevés csapat van, sokkal jobb lenne, ha lenne legalább tizenhat résztvevő, de sok helyen nem tudnak indítani utánpótlás csapatot. Sajnos kevesebb fiatal van, akik focizni akarnak! Ezzel pedig nem tud mit kezdeni egyetlen csapat sem. Remélem, ez változni fog a közeljövőben!

– Együttese számára már véget ért az őszi szezon. Mit gondol erről?

– Sajnos bonyolult a helyzet, mert nem tudni pontosan, hogy most mi is van valójában! Természetesen az egészség az első és legfontosabb, ezt meg kell érteni. Bár én személy szerint mindenképp játszottam volna, de ki vagyok én?! Mindenki vigyázzon magára, hamarosan túl leszünk rajta!

– Mivel fogja tölteni a hosszú téli szünetet?

– Ez egy jó kérdés, mivel minden évben szoktam mozogni a terembajnokságban, de ez most biztos nem így lesz. Sajnos idén nem tudják megrendezni. Mozogni viszont kell, majd ennek a megoldására kell kitalálni egy új módszert egyénileg.

Next Post

A hétvége embere: Horváth Csaba

Mesterhármassal segítette győzelemhez csapatát a Szendehellyel elbánó Szécsény támadója. Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A 2020/2021-es szezon tizenkettedik köre után a Szécsény VSE-t erősítő Horváth Csabára szavaztunk, aki mesterhármassal segítette […]
error: Content is protected !!