2024.04.18.

Vendégként gyűjtött pontokat a Mihálygerge

Simán kikapott a Mátraverebély.

Szombaton Mátraverebélyben volt jelenése a Mihálygergének a vármegyei másodosztály hatodik fordulójában. Az első félidő derekáig tudták megúszni kapott gól nélkül a hazaiak, majd még a szünet előtt további két alkalommal beköszöntek a fölényben játszó látogatók. A gyakorlatilag formalitássá váló második felvonásra is tartogattak egy találatot a vendégek, Oláh után Spala is duplázott. Végül könnyed, négy nullás sikert ért el a mihálygergei alakulat.

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Mihálygerge SE 0-4 (0-3)

Vezette: Elischer M. (Kis G. Zs.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Pál-Balázs, Szabó S. (Kovács Zs., 74.), Végh, Somoskői (Tövisi, 46.) – Verebélyi B., Kelemen (Sáfrány, 72.), Balázs Á., Csohány – Nyerges (Varga Zs., 57.) – Sipkó. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Mihálygerge SE: Bíró – Zsély D., Nyerges, Csonka, Dienes (Puszta, 78.) – Harai, Bacsa, Lantos (Kiss K., 74.), Oláh T. – Czigler (Budveszel, 46.), Spala (Langa, 85.). Játékos-edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Gól: Oláh T. (2., 41.), Spala (43., 48.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Pál-Balázs Tamás: – A játék minden elemében fölénk nőttek a vendégek és megérdemelten vitték el a három pontot. Közünk nem volt a meccshez, és az látszik, hogy nem is nagyon lesz a folytatásban sem. Úgy gondolom, először mindig az aktuális edzőt kell elővenni a rossz eredmények miatt, bár inkább vagyok pályagondnok meg szertáros, mint edző. De vállalom a felelősséget, úgyhogy beadtam a felmondásomat a csapat éléről, és remélhetőleg talál valaki mást az egyesület a helyemre. Mindkét csapatnak sok sikert kívánok a továbbiakban!

Zsély Dániel: – Magabiztos játékkal, rengeteg helyzetet kialakítva és elpuskázva, háromszor a kapufát is eltalálva, értékes három pontot szereztünk, egy jó csapat otthonában. A Mátraverebélynek további sikeres folytatást kívánok!

A bajnokság aktuális állása: