2024.06.14.

Újra győzött a Mihálygerge

A Karancsberényt felülmúlva aratták harmadik bajnoki sikerüket a házigazdák.

Szombaton a Karancsberényt fogadta a Mihálygerge a vármegyei másodosztály ötödik fordulójában. Kiegyenlített mederben indult a meccs, sok párharc és nagy jellemezte a csörtét. Fél óra telt el az ütközetből, amikor Harai révén megszerezték a vezetést a házigazdák. Ezt követően próbálkoztak az egalizálással a látogatók, de Bíró eszén nem tudtak túljárni. Az összecsapás kétharmadánál Spala növelte övéi lépésfórját. A hátralévő időben már a szépítés sem sikerült a vendégeknek, így végül kettő nullra nyertek a hazaiak.

Vármegyei II. osztály, 5. forduló:

Mihálygerge SE-Karancsberényi VSFC 2-0 (1-0)

Vezette: Kiss D. (Elischer M., Menczel J.)

Mihálygerge SE: Bíró – Zsély D., Csonka, Nyerges, Babka (Zombori, 89.) – Ruzsinszki, Lantos (Puszta, 76.), Bacsa, Dienes (Oláh T., 46.) – Harai (Czigler, 46.), Spala (Budveszel, 84.). Edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Lavaj, Fodor M. (Fodor Zs., 76.), Illés, Ispán A. – Gerhát, Szilágyi, Godó (Kovács T., 46.), Mezei (Pilinyi, 84.) – Ispán V., Bellér. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Babka, Zsély D., ill. Lavaj, Illés

Gól: Harai (30.), Spala (61.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Zsély Dániel: – Izzadtságszagú mérkőzésen, a helyzeteinket jobban kihasználva, értékes győzelmet szereztünk, végre kapott gól nélkül. A fiatal és lendületes karancsberényi csapatnak további sok sikert kívánok!

Berki Krisztián: – Két mondat ragadt meg bennem a mai napon. Az elsőt nem mondom, mert nem szalonképes! A másik: annyit kapunk vissza, amennyit belerakunk! Ezt teljesen adom! Kellenek a pluszok, az egyéni jó teljesítmények, közepes vagy annál gyengébb produkcióval nem tudjuk átlépni az árnyékunkat! De azért tenni kell, magától nem fog jönni! Gratulálunk a ‘gergei csapatnak, akaratban felülmúltak minket!

A bajnokság aktuális állása: