2024.04.24.

Egy félidő alatt döntött a Mihálygerge

Taron könyvelt el a várakozásoknak megfelelő győzelmet Langa Attila együttese.

Múlt vasárnap Taron volt jelenése a Mihálygergének a vármegyei másodosztály huszonnegyedik körében. Remekül kezdtek a látogatók, negyedóra alatt kétgólos vezetésre tettek szert. Az első félidő derekán tovább nőtt a különbség, majd hamarosan ismét kapituláltak a hazaiak. Elég hamar eldőltek az érdemi kérdések. A második etap korai szakaszában is eredményesek tudtak lenni a vendégek, ezt követően azonban kétszer is képesek voltak bevenni a kaput a házigazdák. A hajrához érve aztán további két találattal rukkoltak elő a mihálygergeiek, akik végül a várakozásoknak megfelelően sima, hét kettes sikert értek el.

Megyei II. osztály, 24. forduló:

Tari SZE-Mihálygerge SE 2-7 (0-4)

Vezette: Boda V. (Szemesi Zs.)

Tari SZE: Balázs P. – Nagy Z. (Gortva, 46.), Gubicskó, Ludányi, Bangó B. – Csépány (Petrovics, 46.), Nagy I. (Holtner, 81.), Sándor T. (Szakácsi, 76.), Berecz – Figura, Nagy G. (Berki, 76.). Játékos-edző: Nagy Gábor.

Mihálygerge SE: Bíró – Molnár (Dienes, 70.), Csonka, Nyerges, Babka – Futó (Kovács B., 46.), Lantos (Bangó R., 46.), Zsély (Budveszel, 46.), Ruzsinszki – Oláh T., Spala (Tótok, 70.). Játékos-edző: Langa Attila.

Sárga lap: Nagy G., Ludányi, ill. Molnár

Gól: Nagy I. (65.), Berecz (67.), ill. Oláh T. (11., 15., 75.), Molnár (24.), Futó (30.), Spala (58.), Kovács B. (80.)

Jók: senki, ill. Oláh T. (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Nagy Gábor: – No komment, a játékunkra, a játékvezetőkre és a vendégcsapatra!

Langa Attila: – A zord időjárási körülmények mellett az is nehezítette a dolgomat hétvégén, hogy kik lépjenek pályára a mérkőzésen. A keretünk nyolcvan százaléka jelen volt az ütközeten, így nem volt kérdés, én már keretbe sem kerülök, előnyt adva a játékosaimnak, valamint így is két sportolónk sajnos nem kaphatott lehetőséget. Az összecsapás érdemi részét már az első játékrészben eldöntöttük, magabiztos, többnyire igen tetszetős játékkal. A fordulás után jött egy tízperces rövidzárlat, amely ismét felrázta a játékosaimat, de a sikerünk nem forgott veszélyben. Gratulálok a srácoknak a magabiztos sikerhez! A hazaiaknak további sok sikert kívánok, láthatóan jó úton járnak, csupán már a szájfocistáik hátráltatják őket!

A bajnokság aktuális állása: