2024.04.18.

Újabb pontot szerzett a Balassagyarmati SC

Nem tudott győzni a Karancslapujtő II.

Szombaton a Balassagyarmati SC-nél volt jelenése a Karancslapujtő tartalék csapatának a vármegyei másodosztály második körében. Bár előzetesen valamelyest esélyesebbnek tűntek a vendégek, minden tekintetben felvették a kesztyűt a házigazdák. Többet volt a labda a látogatóknál, de csak helyzetekig jutottak. Azért akadt lehetőség a másik kapu előtt is, ezen a napon viszont egyik gárda sem tudott betalálni. Küzdöttek, hajtottak a felek becsülettel a kánikulában, de érintetlenek maradtak a hálók, így gól nélküli döntetlennel fejeződött be a csörte.

Vármegyei II. osztály, 2. forduló:

Balassagyarmati SC-Karancslapujtő KSE II 0-0

Vezette: Hegedűs M. (Kürtössy O.)

Balassagyarmati SC: Beniczky – Varga K., Csordás, Lukács, Rodák – Horváth B., Csókási, Major, Szilveszter B. – Kovács A., Tóth Á. (Buzás, 85.). Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Karancslapujtő KSE II: Gordos – Susán, Cseh, Sánta, Béres – Fenes, Gyurkó, Putnoki, Bari (Szőrös, 76.) – Gerhát, Banka K. (Oláh H., 52.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Rodák, Varga K., ill. Gerhát, Fenes

Jók: az egész csapat, ill. Putnoki

Babcsán Tibor: – Játékvezetés szempontjából nagyon nehéz mérkőzés volt, mert mindkét csapat nyerni szeretett volna és nagy volt a küzdelem. Szikrázó, kemény, férfias meccs volt. A játékvezetők jól oldották meg a feladatukat, gratulálok nekik! Szimpatikus, jó indulatú ellenféllel találkoztunk. Játékosaim nagyot harcoltak. Kapusunk fantasztikusan védett, de ez elmondható a vendégek hálóőréről is. Szerintem igazságos eredmény született. Kezdem elhinni, hogy egy jó középcsapat vagyunk. Ezért minden játékosomat köszönet illeti, nagyon akarnak a srácok! A továbbiakban sok sikert kívánok a Karancslapujtő II-nek és edzőjüknek! Jóindulatú embernek ismertem meg. 

Szőrös Krisztián: – Egész héten úgy készültünk, hogy tele voltunk önbizalommal a múltkori itthoni nagyarányú győzelem miatt. Ez picit elment a meccs napján, legalábbis részemről, mert elég sok játékos jelezte, hogy nem tud részt venni a mérkőzésen. Azért tizenhárom főve elutaztunk. Nagyon félve mondom, de a meccs egészében azért mi domináltunk és helyzeteket alakítottunk ki. Ami két hete bement, azt most sajnos kihagytuk. Nem voltunk igazán pontosak elől. A hazai csapat viszont kellemes meglepetés volt számomra. Tele vannak fiatalokkal, és lehet rajtuk látni, hogy kezdenek egy masszív gárdává válni. Köszönöm a sportszerű mérkőzést az ellenfélnek! Megyünk tovább, készülünk a Vizslás ellen.