2024.05.29.

Ismét otthon vigadhatott a Balassagyarmati SC

Magabiztosan fektette két vállra a Karancsalját Babcsán Tibor csapata.

Szombaton a Karancsalját fogadta a Balassagyarmati SC a vármegyei második vonal tizennyolcadik körében. Az első félidő derekáig tudták tartani magukat a látogatók, majd miután kapituláltak, hamarosan újabb gólt kaptak. Ezt követően leginkább a helyzetek elpuskázásával jeleskedtek a házigazdák, aztán az utolsó negyedórában érve egy büntetőből tudták újra bevenni a kaput. Végül három nullra győzött Babcsán Tibor brigádja.

Vármegyei II. osztály, 18. forduló:

Balassagyarmati SC-Karancsaljai MSE 3-0 (2-0)

Vezette: Varga P. B. (Horváth S.)

Balassagyarmati SC: Csordás Á. – Beniczky (Major, 58.), Csordás K., Vas, Szilveszter – Csábi G., Pifka (Tóth Ádám, 83.), Lukács, Csábi B. (Buzás, 80.), – Kovács A. (Kelemen, 87.), Tóth Ákos. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Bába, Henglár, Bolyós G., Dienes Gergely (Csicsman, 64.) – Sásdi, Mede, Bolyós B., Gordos (László V., 78.) – Rimai, Máté B. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Vas, ill. Sásdi, Gordos

Gól: Pifka (24.), Tóth Á. (31., 75.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Babcsán Tibor: A hetvenedik születésnapomon, nagyszerű győzelemmel örvendeztetett meg a csapatom. Csak még mindig kevés a gól! Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk értékesíteni. Megint teljes letámadást kértem a csapatomtól, amit végre is hajtottak. Nem volt gyenge pont. Külön kiemelném Tóth Ákos nagyszerű játékát. Most a támadósorban alakított nagyot. Pifka Gergő bizonyította, hogy még mindig lehet rá számítani. Az ellenfél egy nagyon sportszerű gárda volt. A játékvezetés is szuper volt. Az ifistáknak üzenem, hogy újra járjanak a felnőtthöz, mert szükség van rájuk! 

Csicsman Tamás: Tartalékosan érkeztünk a mérkőzésre, nagyon gyenge játékkal, megérdemelt a vereség.

A bajnokság aktuális állása: