2024.07.13.

Nagy diadalt könyvelt el a Karancsberény

A BSE ellen tudott nyerni Berki Krisztián csapata.

Szombaton a Karancsberénynél volt jelenése a BSE-nek a vármegyei másodosztály tizenhatodik körében. Esélyesebbnek tűntek a vendégek, de sejthető volt, hogy nem fogják olcsón adni a bőrüket a házigazdák. Így is lett, az első félidő derekán Mezei révén beköszöntek a hazaiak, majd Szilágyi is eredményes tudott lenni. Nem adták fel a látogatók, igyekeztek, egy darabig viszont semmi nem jött nekik össze. A hajrához érve sikerült a szépíteni, de egyenlíteniük már nem maradt idejük a ‘gyarmatiaknak. Kettő egyes diadalt aratott Berki Krisztián legénysége.

Vármegyei II. osztály, 16. forduló:

Karancserényi VSFC-Balassagyarmati VSE 2-1 (2-0)

Vezette: Menczel J. (Sáfrány Sz. T., Babcsán Zs.)

Karancserényi VSFC: Illefalvi – Nagy G., Vilk, Szlatincsán, Ispán A. – Illés (Kovács T., 82.), Hulitka D. (Fodor M., 62.), Szabó R., Szilágyi (Hulitka Sz., 84.) – Ispán V., Mezei. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Balassagyarmati VSE: Brunda – Erdélyi, Bukta, Berki, Soós-Valenta (Farkas, 77.) – Jele, Mátyás T., Varga Cs. (Csillik, 64.), ifj. Mátyás Zs. – Sallói, Géczy. Vezetőedző: id. Mátyás Zsolt.

Sárga lap: Soós-Valenta

Gól: Mezei (22.), Szilágyi (27.), ill. Mátyás T. (87.)

Jók: Illefalvi (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Berki, Erdélyi, Mátyás T., Varga Cs., ifj. Mátyás Zs.

Berki Krisztián:Nagy várakozással vártuk ezt a mérkőzést, mert ősszel sajnos nem úgy sikerült, és súlyos pofonba szaladtunk bele. Ennek tükrében vágtunk bele a meccsbe, és próbáltuk minden hibalehetőséget megbeszélni, kiiktatni a játékunkból. Az öltözőnk és a pályánk nagyszerűen elő volt készítve, ami nagyon feldobta a csapatot! Szóval, csak ki kellet mennie a csapatnak és futballozni! Mezőnyben nagyot küzdött a csapat és szívét-lelkét kirakta mindenki a siker érdekében! Úgy gondolom, a szerencse is mellénk állt, de tettünk is érte, hogy ez így legyen! Úgy vélem, összességében megérdemelt a győzelmünk, amihez nagy gratuláció jár minden játékosunknak! Most kell szerénynek lenni és továbbra is tenni a dolgunkat, aztán a szezon végén kiderül, hová is tudunk megérkezni! Köszönöm a csapatnak a szülinapi köszöntést és a pontokat, ettől többet nem is tudtak volna adni! Mátyás Zsolti barátomnak és csapatának sok sikert kívánok a jövőben!

id. Mátyás Zsolt: Ezen a szinten egy jó mérkőzést játszottak a felek. A körülményekhez képest jól fociztunk. A meccs három gólját mi rúgtuk, csak éppen kikaptunk kettő egyre. Megvoltak a lehetőségeink további gólszerzésre, de sajnos fölé- vagy mellérúgtuk. Kapufát lőttünk, hosszan toltuk az utolsó érintést, lemaradtunk a beadásról, vagy kihagytuk a kihagyhatatlant. Nem akart összejönni semmi. Úgy gondolom, hogy csapatom többet érdemelt volna annál, minthogy pont nélkül maradjon, de hát, ilyen a futball. A hibák megint gyermeteg kategóriából voltak, viszont a játékunk biztató, amire lehet építeni fiatal csapatom jövőjét. Gratulálok a győzelemhez a ‘Berénynek!

A bajnokság állása: