2024.07.25.

Remek sikerrel fejezte be őszi menetelését a Karancsberény

Nem túl eredményesen zárta az első félév küzdelmeit a Mátraterenye.

Szombaton a Mátraterenyét fogadta a Karancsberény a vármegyei másodosztály tizenharmadik körében. Remekekül indították a csörtét a házigazdák, tíz perc elteltével már vezettek, az első félidő derekán pedig ismét beköszöntek. Fél óra után már három gól volt közte, aztán szépítettek a látogatók. Még a szünet előtt ismét mattolták ellenfelüket a hazaiak, de nem adták fel a vendégek és újra faragtak a hátrányból. A második felvonás elején a duplázó Ispán Viktor rezgette meg megint a hálót. Ezt követően is igyekeztek a ‘terenyeiek, még tudtak is kozmetikázni az álláson, de az utolsó szó a ‘berényieké volt, akik végül hat háromra nyertek. Remek meneteléssel intett búcsút az ősznek Berki Krisztián alakulata.

Vármegyei II. osztály, 13. forduló:

Karancsberényi VSFC-Mátraterenye SE 6-3 (3-2)

Vezette: Mércse L. (Moravcsik D.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Vilk, Fodor M., Szabó R. (Lavaj, 84.), Ispán A. – Mezei, Kovács T. (Gerhát, 54.), Berki K. (Pilinyi, 84.), Szilágyi – Illés (Hulitka Sz., 88.), Ispán V. (Godó, 84.). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Mátraterenye SE: Puporka – Kun, Zsákai, Pintér (Bakos, 50.), Nagy N. – Kobolák, Berki A., Szalai (Mező, 62.), Orosz – Rácz M., Budai L. Edzők: Dancsok Roland, Berki Aladár.

Sárga lap: Ispán A., Berki K., Illés, ill. Pintér, Puporka

Gól: Ispán V. (10., 54.), Mezei (20.), Szabó R. (31.), Kovács T. (43.), Gerhát (84.), ill. Kobolák (34.), Nagy N. (44.), Rácz M. (73.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berki Krisztián: – Nagyon jól sikerült a kezdés, rövid időn belül tudtunk szerezni három gólt. Aztán volt egy kétes szituáció, amiből az ellenfél gólt tudott elérni és rövid időn belül Nagy Norbi által megint betaláltak, így még a szünet előtt egyre csökkent az előnyünk. A második etapot megint jól sikerült elkezdeni és növelni tudtuk az előnyt. A második félidőt végig kézben tartva tudtuk megnyerni a mérkőzést, ami nagyon fontos volt számunkra! A szezon második részében nagyot ment a csapat, megtanultunk egymásért focizni, tiszteli és szereti egymást mindenki! A kezdet nagyon nehéz volt, sok negatív élményem volt sajnos, de a folytatásban kárpótoltak a gyerekek és minden jót kaptam! Jó hangulat, szívvel teli játék, gyönyörű gólok, nagyszerű védések! Ezen a szinten egy edző többet nem is kívánhat! Büszke vagyok a csapatra és nagyon nagy köszönet a srácoknak! Ezt a győzelmet Fodor Zsoltnak ajánljuk születésnapja alkalmából és köszönünk mindent! Továbbá köszönjük szépen a vezetőségnek és támogatóinknak, hogy mindvégig mellettünk voltak és segítették a csapatunkat! Köszönjük a vezérszurkolóinknak, Mezei Krisztiánnak és Fodor Gerinek a szurkolást, és mindenkinek, aki a csapattal szimpatizál! Csapatunk nevében szeretnék mindenkinek jó pihenést és áldott békés ünnepeket kívánni.

Dancsok Roland: – Elfáradtunk a végére! További sok sikert a Karancsberénynek!

A bajnokság aktuális állása: