2024.07.19.

Könnyed sikerrel rajtolt tavasszal a Karancsberény

Nem várt arányú pofonba szaladt bele a Rimóc.

Szombaton Karancsberényben volt jelenése a Rimócnak a vármegyei második vonal tizennegyedik fordulójában. Az első félidő derekáig kellett várni a hazaiak vezetésére, a megszerzett előny után pedig hamar újabb góllal rukkolt elő Berki Krisztián együttese. Próbálkoztak azért a látogatók is, mindhiába. A szünet előtt ismét beköszöntek a házigazdák, egyúttal lezárva a meccset. A második etap korai szakaszában Mezei jutott tripláig, majd kisvártatva újabb döfést vittek be a ‘berényiek, akik végül meglepően sima, öt nullás sikert értek el.

Vármegyei II. osztály, 14. forduló:

Karancsberényi VSFC-Rimóc SE 5-0 (3-0)

Vezette: Mércse L. (Sáfrány Sz. T., Babcsán Zs.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi (Gáborik, 70.) – Nagy G., Vilk, Szlatincsán, Ispán A. – Szilágyi (Fodor M., 66.), Hulitka D. (Oláh M., 66.), Szabó R. (Lavaj, 66.), Illés – Ispán V. (Hulitka Sz., 70.), Mezei. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Rimóc SE: Janusek – Laczkó M. (Szoldatics D., 46.), Fábián, Csizmadia (Golopi, 82.), Baranyi S. – Veres (Tótok, 66.), Kiss P., Czupkó (Imre Z., 46.), Mócsány P. – Kiska, Bangó Rómeó. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Szoldatics D.

Gól: Mezei (22., 27., 57.), Szilágyi (40.), Ispán V. (63.)

Jók: az egész csapat, Szabó R., ill. Janusek, Mócsány P.

Berki Krisztián:Nagyon vártuk már az első bajnokit! Fontosnak tartottam a jó kezdést, és ezt hangoztattam is a csapat előtt az egész felkészülési időszakban. Edzőmérkőzéseken egyre jobban néztünk ki, és bizakodó voltam, hogy az első fordulóban is sikerül jó teljesítményt nyújtani. A srácok ezt átérezték, és úgy gondolom, hogy mindenki megfelelően elvégezte a munkát. Sokan dolgoztak a háttérben is, hogy a csapatnak mindenben zökkenőmentesen induljon a szezon, ezt nagyon szépen köszönjük! A meccsről annyit, hogy egy szimpatikus ellenféllel játszottunk hatpontos találkozót, és egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Gratulálok, és köszönöm a srácoknak a jó kezdést, sajnos két játékosunknak nem tudtam játéklehetőséget biztosítani, nekik is köszönöm a viselkedést, amit tanúsítottak felém! A Rimóc csapatának sok sikert kívánunk! Végül köszönöm az SVSE csapatának és vezetőinek a segítséget, amit kaptunk a téli időszakban, nagyon pozitív és hasznos volt számunkra!

Fábián Róbert: Ezen a mérkőzésen ellenfelünk mindenben felülmúlt minket, habár volt kettő nagy ziccerünk az első félidőben, de csak szépítésre lett volna elég. Így teljesen megérdemelt hazai győzelem született, amihez gratulálok nekik! Nekünk pedig hétvégén javítanunk kell! Köszönjük Holecz Feri bácsinak a meccs utáni kaját!

A bajnokság aktuális állása: