Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Gabi

Simán nyert a Mihálygerge, a Magyargéc és a Kétbodony, otthon örülhetett a Felsőpetény, csúnya pofonba szaladt bele a Legénd, illetve a Mátramindszent.

Az elmúlt hétvégén ismét több alacsonyabb osztályú gárda volt érdekelt különféle edzőmérkőzésekben. A Mihálygerge csúnyán elpáholta a több vendégjátékossal kiegészülő Karancskeszit, a Felsőpetény legyűrte a Nagyoroszit, a Magyargéc bevette Nógrádsápot, a Legénd Pest megyei negyedik vonalban szereplő vetélytárstól kapott ki, a Mátramindszent borsodi harmadik ligás riválistól szedett be pofont, míg a Kétbodony elbánt a Ludányhalászival. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Mihálygerge SE-Karancskeszi KSE 11-3 (6-0)

Mihálygerge SE: Rácz L. – Nyerges, Zsély L., Farkas, Zsély D. – Szalai, Szőke L., Nagy Sz., Danyi – Zsosa, Kovács B. Csereként léptek pályára: Kisbali, Torák, Baranyi. Edző: Oláh Béla.

Gól: Kovács B. (4), Nagy Sz. (3), Kisbali (2), Zsosa, Zsély D., ill. ifj. Puporka K. (2), Balogh

Oláh Béla: – A múltkori döntetlen után ismét találkoztunk. Óriási különbség volt a két meccs között, bár minden mérkőzés más. Most nagyon jó felfogásban, a hibákat kijavítva játszottunk. Úgy gondolom, mérkőzésről-mérkőzésre tudunk előrelépni és vannak jó dolgaink. Remélem, mire elkezdődik a bajnokság, kialakul egy olyan játék, amivel nem úgy fogunk szerepelni, mint az elmúlt szezonban. Tetszett, ahogy focizott a csapat. Kijött az osztálykülönbség.

Budveszel László: – Sajnos nincs sok mondanivalóm. Ismét gyér létszámmal tudtunk megjelenni az edzőmeccsen. Úgyhogy alaposan el kell gondolkoznunk a folytatást illetően! Ennek így nem sok értelmét látom.

Felsőpetény SE-Nagyoroszi HBB SE 3-2 (2-0)

Felsőpetény SE: Piszár – Karacs, Pápai, Németh D., Pogácsás – Rodák L., Garai Gergő, Hugyecz, Sulyán – Németh Á., Garai M. Csereként léptek pályára: Benyusovics, Rendi, Sógor, Tabics, Garai Gábor, Szabó Sz., Garai Z. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres – Medve, Szorcsik, Pádár, Keresztes – Kürtössy, Németh L., Balatoni, Gál N. – Bogdány, Gál B. Csereként léptek pályára: Oláh R., Huzián, Orsós. Edző: Németh Krisztián.

Gól: Németh Á., Németh D., Tabics, ill. Pap (2)

Laczkovszki Zsolt: – Jó iramú mérkőzés volt, szimpatikus ellenféllel. Sok helyzetet kihagytunk, de a vendégek is, végül egy góllal nyertünk. Hajrá, ‘Petény!

Németh Krisztián: – Az első félidőben nem nagyon találtuk a játék ritmusát, ami meg is látszott az eredményen. Eléggé nekünk jött az ellenfél, kicsit kapkodóak, szertelenek voltunk, mintha tele lett volna a gatyánk. A második félidőben viszont már változtattunk a csapat szerkezetén, emellett pedig a cseréknek is köszönhetően a hazaiak felé kerekedtünk. Mondtam a srácoknak, nem kell késbe dőlni, ez a meccs mozgásnak megfelelt és élvezhettük egymás társaságát. Köszönöm a Felsőpeténynek  sportszerű hozzáállást. Hétvégén folytatjuk tovább a Tereskével.

Nógrádsáp SE-Magyargéc SE 3-7 (3-2)

Nógrádsáp SE: Miklián – Sallai J., Balázsi, Szomolányi, Kovács P. – Bajtinger – Urbán Zs., Moravetz, Kovács N. – Széles, Barnoki. Csereként léptek pályára: Sallai M., Rétzy, Tar, Csámpai, Szunyogh, Pintér. Edző: Hanusz Péter.

Magyargéc SE: Rácz T. – Rádi Ri., Oláh K., Ökrös Sz., Csík R. – Csík D., Csík Cs., Botos A., Oláh Á. – Rádi Ro., Ökrös M. Edző: Oláh Róbert.

Gól: Barnoki (2), Kovács N., ill. Rádi Ro. (2), Oláh Á. (2), Rádi Ri., Csík D., Botos A.

Hanusz Péter: – Hatvan percig tartottuk magunkat, ezután sajnos erőnléti hiányosság miatt visszavettünk a játékból, így az ellenfél fölénk kerekedett. Folytatjuk tovább a Verőce ellen!

Oláh Róbert: – Meg szeretném köszönni annak a tizenegy embernek, aki ma eljött a mérkőzésre. Megint odaadtuk az első félidőt az ellenfélnek. A második félidőben már azt játszottuk, amit kértem. Igazi csapatmunka volt. Köszönjük a nógrádsápi csapatnak a sportszerű meccset. További sok sikert kívánok nekik. Jó úton haladunk, csináljuk tovább! Jön még jó pár edzőmérkőzés. Hajrá, Magyargéc!

Legéndi SE-Galgagyörki SE 2-8 (1-4)

Legéndi SE: Kalla – Füle, Koczkár, Tóth K., Virág – Nyúl, Hámori, Csókási, Franyó – Turi, Molnár. Csereként léptek pályára: Takács S., Takács J., ifj. Kovács R. Edző: Bujnyik János.

Gól: Franyó, Takács S.

Bujnyik János: – Szerintem pár győzelem után azt hittük, ez is egy sima meccs lesz. Az első húsz percben jól játszottunk, egy-egynél lőttünk két kapufát, majd kaptunk két gólt, így nekünk kellett mennünk az eredmény után. Sokkal jobb csapat az ellenfél. Egy ügyes, gyors, fiatal, sportszerű, jó játékerőt képviselő társaságról van szó. Hiába fociznak a Pest megyei negyedik vonalban, az az osztály teljesen más színvonalat képvisel a mi szemünkkel, én a nógrádi megye kettőhöz hasonlítanám. Ennyivel nem voltak jobbak a vendégek, de nem volt szégyen kikapni tőlük, megérdemelten nyertek. Mi már az elejétől lazábban kezeltük ezt a mérkőzést. Szerintem kellett a csapatnak ez a pofon, hogy felébredjünk, és rájöjjünk, nem mindig csak úgy van, hogy felmegyünk a pályára focizgatni, aztán fix győzelmet aratunk. Szerintem a hétvége sem lesz gyengébb, jön az Őrbottyán. Készülünk! Remélem, most már az egész kerettel tudok majd gazdálkodni, mert most is hiányzott három-négy ember a kezdőből, ami meglátszódott. Egy játékos is sokat jelent, négy még többet, bár ugyanúgy kikaptunk volna. Gratulálok az ellenfélnek. Mi pedig megyünk előre, építkezünk! Remélem, tanulunk is az ilyen bakikból, ha pedig nem, még kapunk egy-két hasonló pofont, aztán utána majd felébredünk, mint Csipkerózsika. 

Mátramindszent SE-Borsodszentgyörgy SE 4-10 (3-3, 4-6)

Mátramindszent SE: Csemer – Kun (Kis M.), Nánási, Halász (Kovács Gy.), Kruppa – Nyerges (Horváth P.), Pozsár, Zsákai, Orosz – Berki (Dancsok), Budai (Földi). Játékos-edző: Dancsok Roland.

Gól: Berki (2), Budai, Zsákai

Dancsok Roland: – Meglátszott a csapaton a hosszú szünet! Kiderült, fejben hol is tartunk!

Kétbodony SE-Ludányhalászi 8-1 (3-0, 6-0)

Kétbodony SE: Miklián – Németh, Szorcsik, Majer, Filiczki – Kovács R., Székely, Majoros, Farkas – Bencsik, Kertész. Csereként léptek pályára: Melo, Hanzel, Péter N., Bartyik, Simon R., Tomis. Edző: Baráth Péter.

Ludányhalászi SE: Bakó – Bagoly, Oláh A. (Bagó), Mosó, Puszta – Tőzsér B., Urbán, Rácz P., Mester – Tőzsér T., Baranyi. Edző: Földi Gergő.

Gól: Melo (4), Farkas L., Kovács R., Mayer, Kertész, ill. Baranyi

Baráth Péter: Nagyon jól összejöttünk. Megbeszéltük a fiúkkal, hogy most már jó lenne komolyra venni a figurát. Sajnos a ludányiak csak tizenketten voltak, ettől függetlenül jó mérkőzést játszottunk. Ami nekem kiváltképp tetszett, hogy játszott, passzolgatott a csapat. Szimpatikus ellenféllel találkoztunk. Sportszerű meccs volt. A lefújás után kicsit összeültünk, szerintem jól sikerült a nap, főleg mert nagy arányban nyertünk, ami nagyobb is lehetett volna, ha nem véd ilyen jól a vendégek kapusa, nagyon tetszett, ahogy teljesített. Vasárnap jöhet a visszavágó.

Földi Gergő: – Helyenként jól játszva, a kapu előtt több nagy ziccert kihagyva vívtunk egy igen barátságos mérkőzést a szimpatikus kétbodonyi csapat ellen. Hétvégén mi fogadjuk őket itthon, remélem, egy szorosabb eredménnyel tudjuk majd zárni a napot.

Next Post

Fotógaléria és videós összefoglaló a BSE első nyári edzéséről

Hetvenöt darab kép és egy háromperces klip az NB III-ra készülő ‘gyarmatiak alapozásának kezdetéről. Ahogy arról korábban szöveges formában már beszámoltunk, kedden elstartolt a harmadik vonal 2020/2021-es idényére készülő BSE nyári felkészülési időszaka. Most egy hetvenöt darab képet felvonultató galéria által és egy mintegy háromperces videó klip formájában is adunk […]
error: Content is protected !!