2024.07.21.

Így zárult a vármegyei másodosztály

Megőrizte tavaszi makulátlanságát a Vizslás, dobogót ért a Szügy sikere.

Még a mögöttünk hagyott hétvégén a huszonhatodik körrel befejeződött a 2023/2024-es évad a vármegyei másodosztályban. A Karancslapujtő II, a Karancsberény, a Vizslás, a Balassagyarmati SC, illetve a győzelmének köszönhetően bronzérmet szerző Szügy zárta sikerrel az idényt. A BSE meccs nélkül gyűjtött pontokat. Nézzük meg a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 26. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Karancsaljai MSE 6-2 (3-1)

Gól: Banka K. (22., 43.), Bari (31.), Szőrös (66.), Botos V. (70.), Lavaj (79.), ill. Máté B. (28.), Bolyós (71.)

Szőrös Krisztián: – Ennek a mérkőzésnek nagyon nagy tétje már nem volt. Csak szerettük volna győztesen elhagyni a pályát, amit végül meg is tudtunk valósítani. Egy nagyon kulturált, sportszerű csapattal találkoztunk. Hála istennek, sikerült nyernünk. Köszönöm a Karancsaljának ezt a sportszerű mérkőzést, és külön azt, hogy rendelkezésre nyújtották nekünk a pályát, a szezonban bármikor! Kívánok nekik a következő szezonhoz sok sikert, és jó egészséget mindannyiuknak! 

Csicsman Tamás: Az első félidőben partiban voltunk a hazaiakkal, a második játékrészre elfáradt a csapat.

Mátraterenye SE-Karancsberényi VSFC 1-7 (1-4)

Gól: Puporka R. (9.), ill. Mezei (5.), Ispán V. (15., 86., 90.), Oláh M. (22.), Illés (38.), Lavaj (80.)

Berki Krisztián:Az szezon utolsó mérkőzését nagyszerűen sikerült lezárni! Szinte minden sikerült, a pálya minden területén jobb teljesítményt nyújtottunk a hazai csapattól. Nagyon sima és gólgazdag meccsen, magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak az ötödik hely megszerzéséhez, és az egész idényhez! Remek társaságot és jó embereket ismertem meg. Köszönjük minden vezetőnek és támogatónak az egész évben nyújtott hátteret, segítséget! Fontos volt számunkra és megnyugtató! Minden lelkes ‘berényi szurkolónak és szimpatizánsnak is nagyon köszönjük a szurkolást, biztatást!

Rimóci SE-Vizslási SE 3-7 (2-3)

Gól: Bangó Rómeó (9., 40.), Rácz A. (57.), ill. Tóth M. (5.), Novák (22., 50.), Miklós M. (35.), Kovács E. (55.), Bata Gergő (75.), Stark (86.)

Fábián Róbert:Először is, szeretnék gratulálni a Vizslásnak a bajnoki címhez és a kupagyőzelemhez! A mérkőzésről: nekünk a harmadik hely múlott ezen a meccsen, próbáltuk felvenni velük a versenyt, de nem sikerült. Jobb csapattól nem szégyen kikapni, szeretném megköszönni az elmúlt egy évet a csapatomnak, a vezetőségnek, és a szurkolóknak, akik valamilyen formában hozzátettek ahhoz, hogy a negyedik helyet értük el! Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Bujtár Tamás: Bajnokcsapathoz méltóan zártuk le az utolsó mérkőzésünket is. Gratulálok játékosaimnak a szezonban elért nagyszerű eredményekhez. Itt is szeretném megköszönni magam és a csapat nevében is a rengeteg támogatást és segítséget, amit a vezetőségtől kaptunk, minden feltétel adott volt ahhoz, hogy jól szerepeljünk.

Tari SZE-Balassagyarmati SC 2-4 (2-2)

Gól: Racskó (31.), Nyerges (25.), ill. Csábi T. (20.), Tóth Á. (28.), Pifka (53., 60.)

Percze Ferenc:Köszönet a csapatnak a szezonbeli teljesítményért! Úgy gondolom, hogy reálisan gondolkodva, ott végeztünk a tabellán, ahol a helyünk van, a meglévő játékoskeret tekintetében. A fő célunkat, hogy ne legyünk az utolsók, sikerült elérni, ami pozitív előjel lehet a következő évre. Az utolsó mérkőzésünkre sajnos a játékoskeret szép lassan elfogyott, így több sérült játékossal kellett elkezdeni a találkozót, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. Bár az eredmény nem ezt mutatja, ettől eltekintve izgalmas meccset sikerül játszanunk a Balassagyarmat SC együttesével. További sok sikert kívánok az ellenfélnek a következő szezonra!

Babcsán Tibor: Gratulálok a csapatomnak a nagyszerű győzelemhez! Ehhez az kellett, hogy változtassak a csapat felállási formáján a második félidőben. Mindenki küzdött, hajtott. Meg is lett az eredménye. A második félidő hetvenedik percégben megsérült Vas Erik, így nekem is pályára kellett lépnem. A hetvenegyedik életévemben. A csapatra jellemző módon, én is kihagytam egy nagy helyzetet. Köszönöm a szimpatikus, sportszerű hazai csapatnak a biztatást, hogy amikor pályára léptem, megtapsoltak. Jó játékvezetés volt, így is lehet meccset vezetni! Köszönöm a csapat egész éves munkáját! Nagyszerű sportemberek és barátok vagytok! Köszönöm Csábi Szili, Tóth Laci, Magos Norbert, Riczi Egon, Dénes János, illetve Győri Feri segítő munkáját! Köszönöm a csapatot körülvevő emberek segítségét! Köszönjük a honlap vezetőjének munkáját és jobbulást kívánunk!

Mátraverebély-Szentkút SE-Szügy SE 1-8 (1-4)

Gól: Kovács J. (33.), ill. Nyírjei (14., 80.), Brezovszki (25., 90.), Zólyomi (30.), Berki A. (37., 72.), Zólyomi (64.), 

Benus Dániel: – Megcsináltuk, túléltük a szezont! Rengeteg nehézségünk volt az elmúlt fél évben! Köszönöm annak a nyolc-tíz embernek, akikre mindig számíthattunk!
A meccs szügyi fölényről szólt, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, mi pedig hősiesen védekeztünk! Sok sikert a Szügynek! Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Koplányi Örs: A végére minden csapat a helyére került! Nagyon sok gondunk volt ebben a bajnokságban, de a végére elértük céljainkat! A Mátraverebélynek köszönjük az ajándékot. Nagy melegben, ismét kegyesek voltunk góllövésben, de így is magabiztos győzelmet aratottunk! További sok sikert a hazaiaknak a jövőre nézve is! Köszönöm Benedek Józsefnek, hogy az embertelen körülmények között is kiváló minőségű pályán játszottunk egész szezonban! Köszönöm Szikora Dávidnak és Korbely Zsoltnak az egész éves technikai munkát! Köszönöm Mohácsi Lászlónak, Koleszár Krisztiánnak, illetve Szenográdi Péternek, hogy segítették egész szezonban a munkámat! Köszönöm a szügyi önkormányzat támogatását! Minden csapatnak jó pihenést és jó egészséget kívánok!

Balassagyarmati VSE-Varsány SE 3-0 (játék nélkül)

A varsányiak nem álltak ki.

Szabadnap: Mihálygerge SE.

Végeredmény: