2024.05.29.

Vármegyénk élvonalának öt csapata is kikapott

A Silver Tüzép-Karancslapujtő, a Bánk-DLA, a Pásztó, a Diósjenő és a Berkenye is alulmaradt legutóbbi edzőmérkőzésén.

Vármegyénk első osztályának öt együttese is más régióbéli ellenféllel futott össze edzőmeccsen az előző hét során. A Silver Tüzép-Karancslapujtő és a Berkenye a budapesti élvonalban szereplő, a Bánk-Dalnoki Akadémia és a Diósjenő Pest vármegyei, míg a Pásztó hevesi gárdával szemben szenvedett vereséget, Lássuk a gyakorló mérkőzések részleteit!

Felkészülési mérkőzések:

TF SE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 5-2 (2-2)

Budapest, Csörsz utcai Sporttelep.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Sulcz, Sándor A., Jeney, Tóth O. – Bonivárt, Rátóti – Kovács B., Szeles, Horváth T. – Pál G. Cserék: Híves, Oláh D., Halász. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Gól: Pál G., Jeney

Szabó Gábor: – Fantasztikus körülmények fogadtak minket, irigylésre méltó létesítmény, tökéletes pálya, kultúrált, játszós ellenfél. Minden adott volt egy jó mérkőzéshez. Az első félidőben jól játszottunk, végig domináltunk, rúgtunk két szép gólt. A második félidőben már nem volt meg a ritmusunk és az ellenfél átvette a játék irányítását. Nekik már ezen a héten bajnoki, nekünk még van három hetünk, hogy gyorsuljunk minden téren.

Veresegyház VSK-Bánk-Dalnoki Akadémia 3-0 (1-0)

Bánk-Dalnoki Akadémia: Kiss O. – Sándor M., Frey, Hajdu, Török – Kovács P., Kozma – Tőkés, Haronisz, Kiss K. – Járvás. Cserék: Bodnár, Szieber, Szentpéteri, Rieger. Vezetőedző: Szász Jenő.

Szász Jenő: – Fizikális mérkőzés volt. A „Veres” jobban akarta a győzelmet, mint mi. Támadásban még mindig rengeteg hiba, kapkodás jellemez minket. Ez megmutatkozik a „rengeteg” rúgott gólunkban. A második mérkőzés, amikor nem tudunk betalálni, pedig azért a helyzeteink megvannak. Reméljük, a szezonkezdetre ez változik. 

Heréd LK-Pásztó SK 2-0 (1-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Pásztó SK: Kresák – Hegedűs, Lipták, Kotasz, Békési – Hranek, Kelemen – Szőllősi, Percze, Dinka – Ocsovszki. Cserék: Csépe I., Molnár M., Molnár B., Kurcsik, Adorján, Jánosik. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Piros lap: Csépe I. (Pásztó SK)

Smelkó Károly: – Sajnos búcsúztunk a Téli Kupától, de az ellenfél jobban futballozott. Sokszor szidjuk a nógrádi sporikat, hát, ez a játékvezetés mindent vitt! További sok sikert a kupában és a bajnokságban a herédi csapatnak!

Diósjenő SE-Vác-Deákvár SE 1-2 (1-1)

Diósjenő SE: Tóth R. – Varga N., Varga M., Pincze, Bőgér Á. – Dávid M., Szabó L. – Balga, Monostori A., Pálinkás – Sebők. Cserék: Simon, Toldi. Játékos-edző: Bőgér Dávid.

Gól: Monostori A.

Bőgér Dávid: – Megint elég foghíjasan tudtunk felállni, de mégis az első harmincöt perc tetszett eddig a legjobban a felkészülés során. Jól hoztuk ki a labdákat és szép támadásokat vezettünk, ami lehet, hogy nem mindig ment végig, de kreatívok voltunk, ami tetszett. A vezetőgólunk az ellenfél védelmi hibájából született, ezért mi is ajándékoztunk nekik egyet jó házigazdaként. Nem volt rossz a mai mérkőzés , de már nagyon jó lenne, ha rendesen fel tudnánk állni, és végre lehetne variálni a csapat összetételén. Nincs már sok idő a bajnokság kezdetéig. Össze kell kapnunk magunkat, mert ez a csapat többre hivatott. A deákvári csapatnak köszönjük a mai mérkőzést és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

XII. Kerület Svábhegy FC-Berkenye SE 3-1 (1-0)

Berkenye SE: Maruszki – Keresztes (Schlenk), Sági (Genzelman), Földvádi D., Sipos (Gyenes) – Hesz, Rottek, Rusvay (Selmeci), Debreceni – Less, Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Selmeci

Rusvay Gergely: – Akár fordított eredmény is születhetett volna, hiszen rengeteg helyzetet elpuskáztunk, és volt egy szabályos gólunk, amit nem adtak meg, a játékvezető csak egy játékosuk volt. Ettől függetlenül a sok egyéni hibákból kapott gólok miatt bosszús vagyok, de az összkép nem volt annyira rossz.