2024.05.29.

Idegenben örülhetett a Varsány

Nem tudott pontot szerezni a Karancsalja.

Szombaton Karancsalján volt jelenése a Varsánynak a vármegyei másodosztály tizenhetedik fordulójában. Ugyan hamar vezetést szereztek a házigazdák, kisvártatva érkezett az egyenlítés. A szünetig nem változott az állás, ellenben a második felvonás elején már a látogatóknál volt az előny. A játékrész derekán még kétszer be tudtak köszönni a vendégek, Kiss Ádám duplázott, így kialakította az övéi négy egyes sikerét jelentő végeredményt.

Vármegyei II. osztály, 17. forduló:

Karancsaljai MSE-Varsány SE 1-4 (1-1)

Vezette: Hegedűs M. (Péter Cs., Kürtössy O.)

Karancsaljai MSE: Ivanics – Bába, Bolyós G., Henglár (Hudák, 75.), Dienes Gergely – Sásdi, Bolyós B., Dienes Gábor (Lantos, 78.), Mede – Rimai (Tőre, 78.), Máté B. (Fekete, 80.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Varány SE: Baráth – Takács R. (Király Sz., 80.), Takács G., Csizmadia, Rácz N. (Unyi, 52.) – Havasi (Mlinkó, 80.), Rigó B., Rigó R., Király T. – Bakó (Kiss Á., 31.), Sámuel. Megbízott játékos-edző: Lehoczki Dávid.

Sárga lap: Rimai, Hudák

Gól: Bolyós B. (7.), ill. Bakó (14.), Király T. (50.), Kiss Á. (68., 70.)

Jók: Bolyós B., ill. Havasi (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Csicsman Tamás: Jó kezdés után, rohamos visszaesés. Megérdemelt győzelmet aratott a Varsány.

Lehoczki Dávid: Szinte teljes kerettel tudtunk elutazni Karancsaljára, ami mostanában nem jellemző a csapatra. A hazai csapat ellen évről évre, jó ideje nem úgy jön ki a lépés, ahogy szeretnénk. Kisebb változás volt a kezdőben, azonban azt beszéltük meg az öltözőben, hogy mindenképp három ponttal szeretnénk távozni. Illetve azt, hogy figyeljünk az ívelgetésekre, mivel ezzel próbálnak eredményt elérni. A vezetést még ők szerezték meg, erre gyorsan választoltunk, majd a második játékrészben a magunk javára fordítottuk a meccset. Szép gólokat szerezve, jól játszva, elvittük a három pontot. Az egész csapatot dicséret illeti, a csereként pályára lépők is tudták ugyanazt a teljesítményt hozni, amit a kezdőjátékosok! Megyünk tovább, hétvégén nehezebb feladat jön, ott is próbálunk eredményt elérni!

A bajnokság aktuális állása: