2024.06.23.

Bronzérmet ért a megszerzett pont az Érsekvadkertnek

A Bánk-Dalnoki Akadémia ellen játszott döntetlent Nyikos József csapata.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 6. forduló:

Érsekvadkert SE-Bánk-Dalnoki Akadémia 1-1 (1-0)

Érsekvadkert, 100 néző. Vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Istvanovszki A.)

Érsekvadkert SE: Flamich – Lanczkor, Girán, Vasilijevic, Juhász M. – Juhász Gy., Tóth Sz., Orovecz – Lukáts, Kispéter, Büki. Vezetőedző: Nyikos József.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Kiss O. – Török (Haronisz, 58.), Hajdu (Sándor M., 46.), Frey (Tadeo, 58.), Szentpéteri (Királyházi, 58.) – Szieber, Nagy Zs. (Rieger, 46.) – Gyebnár, Bozzai, Kiss K. – Járvás. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Gól: Lanczkor (41.), ill. Szieber (70.)

Jók: Flamich, Tóth Sz., Lanczkor, Lukáts, ill. az egész csapat

Nyikos József: Nem mondom, hogy kimondottan jó meccs volt, inkább küzdelmes, itt is-ott is helyzetekkel. Igazságos döntetlen született, de végig volt izgalom. Gratulálok az ellenfélnek a második helyhez, a játékosaimnak pedig a harmadik helyhez, hogy egy ilyen év után, mégiscsak meg tudta szerezni a csapat!

Kárpáti Zoltán: Az utolsó fordulóban azok a játékosok kaptak szerepet, akik különböző okok miatt eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak, így még a szokásosnál is fiatalabb, szinte csikócsapattal álltunk ki, de remekül helytálltak a srácok, és bizonyították, hogy lehet rájuk számítani a jövőben! A tavaszi teljesítményünk alapján úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg az ezüstérmet, gratulálok a játékosaimnak!

Az aktuális állás: