2024.04.22.

Csúnyán elverte bajnoki riválisát a Szendehely

Sima pofonba szaladt bele a Berkenye a vármegyei első osztályú csapatok edzőmérkőzésén.

Szombaton Veresegyházán futott össze egymás elleni edzőmeccsen vármegyénk élvonalának két résztvevője. A Szendehely a Berkenyével találkozott. Elég simára sikeredett a gyakorló mérkőzés, mivel előbb említett gárda könnyedén nyert. Hét egyes sikert aratott Schwarcz Zoltán alakulata.

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-Berkenye SE 7-1 (4-1)

Veresegyház, műfüves pálya.

Szendehely FC: Boda – Dancsó, Németh Á., Schwarcz, Kozma – Balogh, Wiedermann, Maczkó, Kasza – Kakuk, Szegvári. Cserék: Hugyecz, Hriagyel, Veisz. Játékos-edző: Schwarcz Zoltán.

Berkenye SE: Mák – Földvári D., Földvári Sz., Sági (Schlenk), Selmeci Á. – Illés, Rottek, Rusvay – Debreceni, Selmeci T., Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Kakuk (3), Balogh, Szegvári, Hugyecz, Hriagyel, ill. Illés

Schwarcz Zoltán:Mindkét csapat nagyon hiányosan állt ki. Elég langyos mérkőzés kerekedett az egészből. Igazából nem hiszem, hogy a felkészülést egyik oldalon is szolgálta. Úgyhogy a bajnokságba kicsit zsákbamacskaként fogunk belemenni, mert ugye eddigi meccseink csak arra voltak jók, hogy valamennyire megismerjük egymást azokkal, akikkel még nem dolgoztam együtt. Viszont csapatként játékot nem lehetett kialakítani, mert állandóan teli voltunk hiányzókkal. 

Rusvay Gergely: Mondanám, hogy rosszul sikerült a főpróba, de ezt inkább nem nevezném annak. Köszönet a Szendehelynek, hogy adtak egy kapust, legalább legyen valami értelme a meccsnek, és köszönjük Mák Norbinak, hogy beugrott! Akik eljöttek, azoknak köszönet, mást nem szeretnék mondani.