2024.07.19.

Egy-egy remivel és sikerrel hangolt a tavaszra a Héhalom

A Tura ellen ikszelt, míg a Lokomotív Hatvant kiütötte Berkes László brigádja.

Szombaton egy-egy negyvenöt perces gyakorló párharcban volt érdekelt a régiónk első osztályában szereplő Héhalom. A Pest vármegyei harmadik vonalbeli Tura ellen döntetlen, míg a Heves vármegyében az imént említetthez hasonló szinten focizó Lokomotív Hatvannal szemben sima siker lett a vége.

Felkészülési mérkőzések:

Tura VSK-Héhalom SE 1-1

Hatvan, Lokomotív Sporttelep.

Héhalom SE: Farkas R. – Molnár, Matusik, Abért, Kolarovszki – Vasas, Lakatos, Hajdú J., Nguyen – Fodor, Gólya (Berkes). Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Gól: Berkes

Hatvan Lokomotív SE-Héhalom SE 1-8

Hatvan, Lokomotív Sporttelep.

Héhalom SE: Farkas R. – Molnár, Matusik, Abért, Kolarovszki – Vasas, Lakatos, Hajdú J., Nguyen – Fodor (Balog), Gólya. Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Gól: Hajdú J. (3), Fodor (2), Gólya (2), Balog

Berkes László: – Jó körülmények között sikerült játszanunk a bajnokság előtti utolsó hétvégén. Köszönjük szépen az ellenfeleknek, hogy rendelkezésünkre bocsátották a lehetőséget és belementek abba, hogy egy-egy félidős mérkőzéseket játsszunk! A hazai csapat elég foghíjasan volt, örülünk neki, hogy helytálltak és végigcsinálták. Sok sikert kívánunk nekik! Mi pedig remélem, jó rajtot tudunk majd venni tavasszal. Kicsit élesebbnek kell majd lenni, mint a mai napon voltunk. Ebből mindenféleképpen tanult a társaság. Bízom benne, ez a tompa hozzáállás csak ezt a szombatot jellemezte.