2024.05.22.

Megtörte a jeget a Szécsény

Bátonyterenyén örülhetett újra Tőzsér Zsolt brigádja.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 2. forduló:

Bátonyterenyei TC-Szécsény VSE 1-3 (0-2)

Bátonyterenye, 100 néző. Vezette: Kis Zs. (Kis G. Zs.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Simó, Gazdag, Kiss B. (Kovács D., 73.), Zsákai – Berki Sz., Almási, Sasvári, Lenkei (Pál-Balázs, 30.) – Myszor, Bocsi (Zámbó, 10.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Juhász, Bene, Molnár – Kántor, Pozsár – Kovács S., Oláh Á., Lőrik (Szmolnik, 67.) – Holman. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Simó, Almási, Gazdag, Kovács D., ill. Szmolnik, Pozsár

Piros lap: Forgó (39., Bátonyterenyei TC)

Gól: Almási (51.), ill. Kovács S. (22.), Oláh Á. (38., 93.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Forgó Péter: – Gyenge színvonalú mérkőzésen szenvedünk vereséget ismét, a második félidő alapján talán egy döntetlent megérdemeltünk volna. Négy-öt óriási helyzetből sem tudtunk betalálni, az ellenfél pedig négy kapura lövésből három gólt szerzett. Ilyen a formánk.  Ami mellett ellenben nem megyek el szó nélkül, az Kis Zsolt tevékenysége. Ilyen arrogáns, szakmaiatlan, részrehajló játékvezetőt, akinek az ilyen teljesítmény után, még van képe pénzt felvenni, nem sokat láttam eddig! A saját hülyeségeit kompenzálja mérkőzés közben, mindenfajta következetességet mellőzve, össze-vissza ítél meg eseteket, kettős mércét alkalmaz, ami rendkívül lealacsonyító ránk nézve. Értem, hogy utolsó helyezett a csapatunk, értem, hogy azt hiszi, bármit megtehet velünk, hiszen „úgyis kikapunk”, értem, hogy a Szécsényt megvereti Héhalomban és most helyre akarja ezt hozni, de ez nagyon bántó az egyesületünkre nézve. Két tizenegyest nem adott meg nekünk, egyet az első, egyet a második félidőben, plusz egy teljesen szabályos szerelés után kaptunk gólt. Az zavarta meg a kedves játékvezetőt, hogy az ellenfél nagyot kiabált, így Zsolt kolléga megijedt és inkább szabadrúgást ítélt, amiből gólt kaptunk. Aztán pedig csodálkozik, ha éppen tíz-húsz ember akarja számon kérni a rosszindulatú viselkedése miatt. Nagyon remélem, hogy nem látjuk soha többet a mérkőzésünkön, mert azt hiszem, többet nem tartom vissza azokat, akik lincselni akarják…

Tőzsér Zsolt: A győzelem nem a legfontosabb, hanem az a minden! Már nagyon kellett, gratulálok az egész csapatnak!

Az aktuális állás: