2024.05.29.

Megharcolt a pontokért a Mohora

Rengeteg lappal tarkított bajnokin maradt alul a Szendehely.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 2. forduló:

Unicum FC Mohora-Szendehely FC 3-2 (3-2)

Mohora, 100 néző. Vezette: Gecse Z. (Péter Cs., Nagy F. Zs.)

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Kotasz (Széles B., 46.), Telek, Lavkó – Hugyecz, Káposzta, Vandornyik, Strihó (Klinger, 63.) – Széles G., Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Szendehely FC: Boda – Dancsó, Németh Á., Pápai, Balogh – Matolcsi, Wiedermann, Németh D. (Szegvári, 74.), Kovács K. (Magos, 46.) – Kakuk (Hugyecz, 76.), Kaszás. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Sárga lap: Széles G., Lavkó, Káposzta, ill. Németh D., Kovács K., Pápai, Balogh, Kakuk, Németh Á., Wiedermann

Piros lap: Telek (74., Unicum FC Mohora), ill. Hugyecz (91.), Schwarcz (93., mindketten Szendehely FC)

Gól: Kotasz (20.), Szita (33., 40.), ill. Kaszás (18., 44.)

Baranyi Tibor:Egy küzdelmes első félidőt sikerült játszanunk a nagyon harcias Szendehellyel, ahol úgy érzem, a játék minden elemében felülmúltuk őket. Gólokat szereztünk és rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, amiket sajnos nem sikerült gólra váltanunk. Igaz, hogy az ellenfél is betalált kétszer, de én nem éreztem olyan átütőerőt bennük, ami miatt esetleg vesztesen hagyhattuk volna el a játékteret. A mérkőzéshez még hozzátartozik, ahogy az elmúlt hetekben megfogalmazódott tőlem a játékvezetőket érintő jogos kritika, úgy érzem, akkor vagyok fair és korrekt, ha most elmondanám a pozitív véleményt is. Ritka jó játékvezetés volt. Ezzel azt szeretném mondani, lehet, nem egyszer hibáztak, de végig éreztem a kilencven perc alatt, hogy ők nem akarják elcsalni ezt a meccset, hanem tisztességesen, becsületesen, egyenlő feltételekkel szeretnék ledirigálni. Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megkaptuk! Csapatomnak gratulálok a vendégeknek pedig további sok sikert kívánok!

Schwarcz Zoltán: Sajnos gyengén, sok hibával játszottunk, így a hazai pálya előnyét is élvező, jó játékosokból álló Mohora csapatát nem lehet legyőzni, de a játékvezető ténykedése mellett nem lehet szó nélkül elmenni, mert egy kiállítás elmaradt. A hazai csapat játékosa lefejelte a miénket, tegeződve megbeszéltek egy sárga lapot. Az egész meccsen a szabálytalanságoknál és az előnyszabályoknál mindig a mi kárunkra tévedett, a 74. percben az asszisztens jelezte, hogy büntetőt érően szabálytalankodtak ellenünk, ő viszont több, mint húsz méter távolságból felülbírálta. Több emberrel beszéltem, és ők mondták, már a meccs előtt, hogy ezzel a játékvezetővel nem fogunk tudni nyerni Mohorán. A hazai csapatnak gratulálunk a győzelemhez, mert élt az általunk kínált lehetőséggel is, mert két gólt is a mi óriási hibánk előzött meg.

Az aktuális állás: