2024.04.22.

Begyűjtötte első tavaszi pontjait a Mohora

A Szécsény ellen javított Baranyi Tibor csapata.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Mohora a vármegyei élvonal tizenhatodik fordulójában. Támadóbban léptek fel a házigazdák, egy darabig viszont nem találtak fogást ellenfelükön. Aztán egy büntető által törték meg a jeget a hazaiak, Vandornyik nem hibázott a pihenő előtt. A fordulás után is inkább a vendéglátók próbálkoztak, a második etap felénél elért Széles Gábor találat pedig érezhetően eldöntötte a meccset. A hátralévő időben már nem módosult az állás. Kettő nullra győzött Baranyi Tibor társulata.

Vármegyei I. osztály, 16. forduló:

Unicum FC Mohora-Szécsény VSE 2-0 (1-0)

Mohora, 80 néző. Vezette: Kiss D. (Csillik B. L., Horváth S.)

Unicum FC Mohora: Deme (Földi, 35.) – Pistyúr D, Kotasz, Rados, Lavkó – Bartal, Káposzta, Vandornyik, Pécsi – Széles G., Hugyecz. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Nánási, 74.), Juhász, Molnár, Szokács – Pozsár, Rácz R. – Kántor, Oláh Á., Gombár (Lőrik, 46.) – Holman (Szép, 70.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Pistyúr D., Pistyúr Zs., ill. Oláh Á., Rácz R.

Gól: Vandornyik (40.), Széles G. (65.)

Jók: Széles G. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Csampa, Szokács, Juhász

Baranyi Tibor:Egy remekül előkészített pályán fogadtuk a Szécsényt. A múlt héten kapott hatalmas lecke után, kicsit megpróbáltuk rendezni sorainkat. Úgy érzem, hogy ez már az első félidőben sikerült, mert vezetéssel tudtunk bemenni a szünetre. Azt gondolom, hogy kontrolláltuk az egész mérkőzést, és egy magabiztos győzelmet sikerült szereznünk. Remélem, hogy ez most már ad egy kellő lendületet, mert nagyon nehéz meccsek várnak ránk a következő hetekben.

Tőzsér Zsolt: Enyhe mezőnyfölény után, egy buta tizenegyessel vezetést szerzett a Mohora. Megérdemelten tartották otthon a három pontot. Tompák voltunk. Sok sikert kívánok az ellenfélnek a továbbiakban!