2024.05.22.

Ismét megmutatta erejét a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Ezúttal a Mohorát hagyta helyben a hibátlan listavezető.

Szombaton a Mohorát fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal hatodik fordulójában. Esélyesnek számítottak a házigazdák, ennek megfelelően támadólag léptek fel. Az első félidő derekáig kellett várni az első hazai gólra, majd hamarosan jött még kettő találat. A duplázó Pál Gergő után Katona is beköszönt. A mérkőzés jelentős részében védekezésre kényszerülő látogatók ezt követően sem tudtak újítani. Bár a második felvonásban egy darabig állták a sarat a vendégek, a hajrához érve a ‘lapujtőiek két csereembere, Horváth és Szeles is eredményes tudott lenni. Végül könnyed, öt nullás diadalt ért el Szabó Gábor továbbra is hibátlan mérleggel büszkélkedő éllovas legénysége.

Vármegyei I. osztály, 6. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Unicum FC Mohora 5-0 (3-0)

Karancslapujtő, 150 néző. Vezette: Lucián J. (Kecskés G., Gergely M.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Romhányi, Sándor A., Zsély, Tóth O. – Bonivárt – Gazdag (Kovács B., 64.), Híves (Szeles, 46.), Kecskés (Rátóti, 64.) – Pál G. (Horváth T., 80.), Katona (Oláh D., 80.). Vezetőedző: Szabó Gábor.

Unicum FC Mohora: Földi – Pécsi, Széles B., Káposzta, Kotasz, Telek – Pistyúr D. (Rados, 77.), Széles G. (Klinger, 77.), Bartal (Dallos, 63.), Pistyúr Zs. – Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Tóth O., Szeles, ill. Pécsi, Földi

Gól: Pál G. (24., 28.), Katona (31.), Horváth T. (87.), Szeles (89.)

Jók: Pál G., Horváth T., Szeles, Rátóti, ill. Pécsi

Szabó Gábor: – Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek, mert imádunk nyerni! Főleg egy ilyen mérkőzésen. Azt nem mondom, hogy jól játszottunk. Csapatszinten azért voltak problémáim a játékkal. Viszont most egyénileg voltunk nagyon jók, és ez annyiból nekem mindenképpen pozitív, hogy egy jó csapatban, az egyéni teljesítmények nagyon sokat számítanak, amikor éppen egy olyan ellenféllel találkozik, mely beáll védekezni öt védővel. Döcögött a játékunk, viszont egy-két villanással azonnal el tudtuk dönteni a dolgainkat. Ami nagy öröm még számomra, hogy a cserék nagyon jól szálltak be. Motiváltak voltak, vittek lendületet az egészbe, tényleg azt gondolom, aki most pályán volt, a cserék közül is, nagyon jó teljesítményt nyújtott. Ebből is látszik, hogy úgy összességében van egy csapatunk, és ez a legfontosabb most. Nyilván ez a győzelem nagyon kellett a következő időszakra, a jövő hétre, aztán két olyan meccs jön, ami elég komolynak ígérkezik. Örülünk nagyon, élvezzük. Sok sikert kívánok a Mohorának!

Baranyi Tibor: – Gratulálunk a hazai csapatnak! Megérdemelt győzelmet arattak. Egy kulturált futballt mutattak be ma ellenünk. Úgy nehéz sajnos a mi sorsunk, hogy több sebből vérzünk. Vannak olyan játékosok, akik ma reggel mondták le a mérkőzésre való jövetelt. El kell gondolkodnunk a csapaton belül, több személynek és nekem is, hogy igazából mi a jövőkép, mert ez így tovább nem mehet. Ez a csapat nem erre képes, sokkal több van bennük! Még egyszer csak gratulálni tudok a „Lapujtőnek, és kívánom, hogy érjék el a céljaikat, nagyon jó csapatuk van!

A bajnokság aktuális állása: