2024.06.23.

A szünet után döntött a Diósjenő

Nem termett babér a Berkenyének.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5. forduló:

Diósjenő SE-Berkenye SE 2-0 (0-0)

Diósjenő, 60 néző. Vezette: Boda V. (Csillik B. L., Pál A.)

Diósjenő SE: Tóth R. – Szabó L., Pincze, Varga M., Haljárszki – Makkai, Pikács – Varga N. (Bőgér D., 77.), Balga (Sebők, 82.), Monostori A. – Lami (Csabuda, 82.). Játékos-edzők: Bógér Dávid, Krajcsek Gergely.

Berkenye SE: Maruszki – Gyenes, Földvári Sz., Illés, Földvári D. – Fogarasi, Rottek, Rusvay (Sági, 29.) – Hesz (Less, 57.), Selmeci T., Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely,

Sárga lap: Pincze, Haljárszki

Gól: Lami (53.), Monostori A. (81.)

Jók: Varga M., Haljárszki, Lami, Pincze, ill. Földvári D., Földvári Sz., Maruszki, Illés, Fábri

Bőgér Dávid: Nem játszottunk jól. Az első félidőben viszont több lehetőségünk is volt, de akkor még mindent kihagytunk.  A második félidőben egy szép átlövés után sikerült megszereznünk a vezetést, utána a vendégcsapatnak több helyzete is volt, de ezeket  szerencsésen megúsztuk, és a végén Monostori bombájával eldöntöttünk a mérkőzést.  Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, berkenyei barátainknak sok sikert kívánunk az utolsó fordulóban! Bőgér Ákoséknak újszülött kisfiukhoz szeretne gratulálni a csapat. Sok boldogságot, örömet és egészséget kívánunk!

Rusvay Gergely: Ez a mérkőzés olyan volt, mint az egész szezonunk. Sok kihagyott helyzet, sok sérülés, egy kapufa. Mezőnyben a második félidőben még domináltunk is, de az ellenfél két szép gólt rúgott, amire nem tudtunk válaszolni. Maradt még egy meccs, próbálunk javítani. Gratulálok a Diósjenőnek!

Az aktuális állás: