2024.05.26.

A hétvége embere

A Szendehely támadója mesterötössel járult hozzá a Bátonyterenyét helybenhagyó csapata sima győzelméhez.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon hetedik köre után a Szendehelyt erősítő Kaszás Kristóf mellett döntöttünk, aki mesterötössel járult hozzá a Bátonyterenye ellen kilenc egyes sikert elérő csapata sima győzelméhez. Most pedig következzen a jó napot kifogó csatárral készült interjúnk!

– Hogyan tudja összefoglalni az elmúlt bajnokit?

– A héten egy elég erős fejmosáson mentünk át, ami kicsit megváltoztatta az emberek gondolkodását a pályán, és persze az öltözőben is – kezdte Kaszás Kristóf. A héten az edzések teljesen más hangulatban zajlottak, és szerencsére ennek meg is lett az a gyümölcse. A csapatban nagyon sok van, és ezen a meccsen most kijött. Remélem, nem minden, és maradt bennünk a többi meccsre. Nagyon örülök a teljesítményünknek, és annak is, hogy végre nekem is összejött minden.

– Minek lehetett köszönhető, hogy öt alkalommal is be tudott találni?

– Az edzőm bizalma ellenére, az eddigi fordulók nem annyira jöttek össze, de a szakvezetőm így is bizalmat szavazott nekem, amit sikerült meghálálnom. 

– Nyáron csatlakozott mostani klubjához. Miért döntött így?

– Én egy fél évig abbahagytam a nagypályás és a futsallal foglalkoztam az NB II-ben. A nyáron már nagyon hiányzott a nagypálya, és kaptam egy lehetőséget, amivel éltem. Már korábban is hívtak, hogy jöjjek ide, és úgy gondoltam, most jött el az ideje, hogy rendesen beleszokjak a nagypályás futballba.

– Miképpen vélekedik együttese eddigi szerepléséről?

– Nagyon nehéz sorsolásunk van, és ez sajnos ki is jött sajnos, de most úgy érzem, hogy a csapat összeszokott, és most jött el a mi időnk a pontok gyűjtésére.

– Ennek tükrében mit vár a folytatásban?

– Hogy ezen az úton haladjunk tovább, amit a hétvégén megkezdtünk. Szeretnénk minél jobb helyezést elérni. Ehhez sok sikert kívánok a csapatnak!

– Szombaton a Héhalomhoz látogatnak. Mire számít a mérkőzés kapcsán?

Jó játékra és győzelemre!