2024.05.29.

A hétvége embere

Duplával vette ki a részét együttese remek idegenbeli sikeréből a Pásztón diadalmaskodó Szendehely támadója.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon huszadik köre után a Szendehely támadójára, Kaszás Kristófra voksoltunk, aki remek játéka mellett, duplával vette ki a részét a Pásztó otthonában négy nullás diadalt arató csapata remek sikeréből. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó csatárral készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza az előző bajnokira?

– Ez a teljesítmény nagyon rég benne volt a csapatban, és végre egy jó pályán, jó közönséggel, kijött belőlünk – mondta Kaszás Kristóf. Úgy érzem, hogy most ez a szép löket sokat dobott a csapaton. A héten az edzések is nagyon jó hangulatban teltek, szóval nagyon örülünk a sikernek.

– Minek lehetett köszönhető ez a remek idegenbeli siker?

– Annak, hogy a múlt heten kicsit bennünk maradt egy kis szálka a meccs miatt. Ez a hétvégén kijött. Pont egy jó csapat ellen. Ebben az egészben közrejátszott a remek pálya is.

– Mi a véleménye saját játékáról?

– Teljesítményem az első félidőben kicsit halvány volt, de a második félidő előtt kaptunk egy kis fejmosást, és végre megtört nálam a sokmeccses gólcsend. Az első találatom után nagyon megjött a csapat kedve, ahogy az enyém is. Onnan már csak szárnyaltunk. Köszönöm az edzőnek, hogy a sok rossz meccs miatt is megkaptam a lehetőséget. 

– Miképpen vélekedik együttese eddigi szezonjáról?

– Változóan. Egyszer nagyon jók vagyunk. Egyszer pedig minden ellenünk van, de összességében ez eddig egy nem rossz szereplés. Szeretnénk ezen az úton maradni. 

– Szombaton Szécsénybe hivatalosak. Mit vár a találkozótól?

– A hétvégén egy küzdelmes, jó meccsre számítok, és itt csak az fog dönteni, hogy ki mennyire szeretne pontokkal hazatérni. Köszönöm szépen az interjút! Hajrá, Szendehely!