A hétvége embere: Krajecz Balázs

Gabi

Remek védésekkel segítette idegenbeli sikerhez csapatát a Mohorán nyerni tudó Pászta kapusa.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2020/2021-es szezon tizenötödik köre után a Pásztó SK kapusára, Krajecz Balázsra voksoltunk, aki több remek védéssel segítette hozzá a találkozót nyolc emberrel befejező csapatát a Mohora otthonában aratott három-egyes győzelemhez. Most pedig következzen a rutinos hálóőrrel készült riportunk!

– Milyen gondolatokkal elevenítené fel a mérkőzést?

– Úgy indultunk a meccsnek, hogy csak a három pont számít, amit bármilyen játékkal is, de meg kell szereznünk – vágott bele Krajecz Balázs. Nem jól sikerült a rajtunk, ezért is volt fontos a hétvégi találkozó. A hazai csapat nagy helyzetével kezdődött minden, amit sikerült védenem, a duplázást is… Az ellentámadásból megszereztük a vezetést. Aztán tíz perc alatt szereztünk két gólt. A vendéglátók nagyon szimpatikus csapatot alkottak, játsszák a futballt. Ezen az összecsapáson volt dolgom bőven – beadástól kezdve a ziccerekig -, szerencsém is volt, és a csapattársaim is jól tették a dolgukat. Itt szeretném megköszönni a szeretteimnek, hogy mindenben támogatnak.

– Nem véletlen, hogy ön lett a forduló embere. Hogy látta saját maga teljesítményét?

 – Én “csak” tettem a dolgom, amit az edzőnk, Nagy Tamás kért tőlem! Jól ment szerintem.

– Miképpen élte meg a kapuban, hogy fokozatosan csökkent együttese létszáma, ami végül nyolc főre apadt?

– Lassan harminc éve játszom, de ilyenben még nem is volt részem… Furcsa volt, de mindezek ellenére sem éreztem, hogy baj lehet. Sajnos csak magunkat okolhatjuk a piros lapok miatt. Remélem, tanulunk belőle! Mindenkire szükség van, hogy elérjük céljainkat! A társaság jó, a körülmények ideálisak – hála a vezetőségnek -, a szurkolóink mellettünk vannak, szóval csak az eredményeket kell megoldjuk és bármi lehet!

– Mi a véleménye csapata eddigi szerepléséről?

– Ősszel is hasonlóan kezdtünk, mint most. A Mohora elleni meccs után jöttek a győzelmek és a tizenkét mérkőzésig tartó veretlen sorozat. Reméljük, így folytatjuk most is… Bízom a csapatban. Szoros a bajnokság, sok azonos képességű gárda van.

– Vajon mi lehet a maximum, amit elérhetnek a szezon végén?

– Szeretnénk dobogón végezni. Nem lesz egyszerű. Megteszünk érte mindent, aztán meglátjuk.

– Pásztón hogyan csapódik le a vírushelyzet?

– Szerencsére eddig elkerülte a csapatot. Nem egyszerű a helyzet. Én személy szerint az amatőr sportot nem engedtem volna elindulni, még nem rendeződik a helyzet. Reméljük, ha már így alakult, a bajnokságot be tudja fejezni az összes csapat és mindenki egészségesen átvészeli ezt az időszakot.

– Szombaton a Diósjenőt fogadják. Mit vár a meccstől?

– Nehéz lesz, hiányozni fognak az eltiltottak és a sérült Csépe Richárd is (jobbulást neki innen is). Bízom az ifistáinkban is. Hazai pályán nem lehet kérdés, hogy nyerni szeretnénk. Mindenki vigyázzon magára! Hajrá, PSK!

Next Post

Megye egyes játékos-tippelde

A Szendehely FC támadója mondta el várakozásait az aktuális mérkőzések kapcsán. A következő hétvégén a tizenhatodik körrel folytatódik az aktuális idény a megye egyben. Ahogy már a szezon őszi részében, tavasszal is rendszeres jelleggel jelentkezünk majd weboldalunkon egy rovattal, amelyben a résztvevő csapatok egy-egy erősségének számító játékosa tippel az adott […]
error: Content is protected !!