2024.04.16.

A hétvége embere: Gyetvai Noel

Csapata legjobbjaként gólt szerezve vette ki a részét a Karancslapujtőnél diadalmaskodó Építők sikeréből az előző forduló legjobbja. 

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon tizenhatodik köre után az Építőket erősítő Gyetvai Noelre szavaztunk, aki amellett, hogy a mezőny legjobbja volt, gólt is szerzett a korábban hibátlan Silver Tüzép-Karancslapujtőnél három nullás sikert arató csapata színeiben. Most pedig jöjjön a remek napot kifogó középpályással készült interjúnk!

– Milyen gondolatokkal készültek a korábban százszázalékos listavezető Karancslapujtő elleni idegenbeli fellépésre?

– Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen nagyszerű sorozat áll mögöttük az előző félszezonból kiindulva – vágott bele Gyetvai Noel. Egész héten koncentráltan edzett a csapat a hétvégi rangadóra.

– Hogyan tekint vissza a bajnokira?

– Jól kezdtük a meccset, hiszen már a legelején be tudtunk találni, és ez kellő önbizalmat adott mindannyiunknak. A folytatásban is sikerült az akaratunkat érvényesíteni, ami gólokban is megmutatkozott. Úgy gondolom, elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel.

– Minek lehetett köszönhető ez a kiemelkedő siker?

– Alázat, sok futás, és higgadt játéknak, azt hiszem. Mindenki kivette a részét a védekezésből és támadásból egyaránt. Úgy vélem, jó volt az egység a csapatban.

– Mi a véleménye saját játékáról?

– Hál’ istennek, jól jött ki a lépés és végre jött a gól is. Remélem, folytatódik ez a forma.

– Mit vár csapatától a szezon hátralévő részében?

– Ugyanezt az elszántságot, akaratot. Emellett nyilván szeretnénk odaérni valamelyik dobogós helyezésre, ami óriási dolog lenne a klub történetében.

– Szombaton Diósjenőn találkoznak a Bánk-Dalnoki Akadémiával. Mire számít a mérkőzésen?

– Újabb idegenbeli találkozó, de ha sikerül ugyanígy pályára lépni, ahogy a hétvégén, akkor azt gondolom, nem lehet baj. Hajrá, Építők!