A hétvége embere: Pál Gergő

Gabi

Jó teljesítménye mellett több gólpasszal vette ki a részét együttese sikeréből a Nőtinccsel elbánó Karancslapujtő csatára.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2020/2021-es szezon tizedik köre után a Karancslapujtő KSE-t erősítő Pál Gergőre voksoltunk, aki jó játékán felül három gólpasszal vette ki a részét a Nőtinccsel öt-egyes arányban elbánó csapata győzelméből. Most pedig jöjjön a jó formában lévő támadóval készült riportunk!

– Hogy látta a mérkőzést?

– A mátraterenyei értékes pontszerzés után készültünk a Nőtincs elleni mérkőzésre, ahol tudtuk, hogy az ellenfél támadójátéka az erősebb, mint a védekezése – kezdte Pál Gergő. A mérkőzés elején vezetést tudtunk szerezni, aztán úgy gondolom, az első félidőben sikerült a javunkra eldönteni a mérkőzést.

– A Nőtincs ellen gólpasszokkal jeleskedett. Mit jelentőséget tulajdonít az asszisztoknak?

– Klasszikus csatárként az én feladatom lenne a góllövés, de természetesen, ha más jobb pozícióban van egy szituációban, akkor kötelessége az embernek a labdát odatenni! A csapat eredményessége az első számú cél!

– Miért döntött úgy a nyár folyamán, hogy Mátraterenyéről Karancslapujtőre igazol?

– Nagyon szép és eredményes időt töltöttem el Mátraterenyén, nagyon szerettem ott focizni. A csapat játékosállománya kicserélődött, a hozzám nagyon közel álló játékosok ‘Lapujtőre igazoltak, valamint “Romesz” mind szakmai, mind emberi jelleme hozta meg ezt a döntést!

– Mi a véleménye csapata eddigi szerepléséről?

 – Nagyon rapszodikus, hazai pályán igazából minden csapatot sikerült megvernünk a Berkenye kivételével, akik ellen a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Idegenben viszont nagyon eredménytelenek vagyunk, legutóbb sikerült Mátraterenyén egy győzelemmel felérő döntetlent szerezni.

– Mi lehet az oka, hogy vendégként ilyen gyatrán teljesítettek?

– Ez számunkra is nagy kérdőjelet eredményez, talán nem játszunk elég bátran és kellő akarattal idegenben!

– Mit vár a folytatás kapcsán?

– A falu, a vezetőség és a saját magunk elvárása, hogy a félszezonban a dobogó valamelyik fokán, de talán a második helyen zárjunk. Ezért mindent meg fogunk tenni, és minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát!

Next Post

Videós értékelések a BSE-SBTC rangadóról

A két csapat mestere állt kameránk elé a lefújás után. Vasárnap nógrádi rangadót rendeztek az NB III Keleti-csoportjának tizenhatodik fordulójában. A BSE az SBTC-t fogadta. Ugyan az első félidő után egygólos előnybe kerültek a hazaiak, ráadásul a salgótarjániaktól két embert is kiállított a bíró, a második játékrészben kilenc fővel is […]
error: Content is protected !!