2024.06.23.

A hétvége embere: Zsignár Tibor

A rolót lehúzva járult hozzá csapata bravúros pontszerzéséhez a Mohorával ikszelő Bátonyterenye rutinos kapusa. 

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon tizedik köre után a Bátonyterenyét erősítő Zsignár Tibor mellett döntöttünk, aki a rolót lehúzva vette ki a részét a Mohora ellen bravúros, gól nélküli döntetlent elérő együttese remijéből. Most pedig következzen a rutinos hálóőrrel készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a bravúros döntetlenre?

– Először is, köszönöm, hogy rám esett a szavazat – kezdte Zsignár Tibor. Tudtuk jól, hogy a Mohora egy jó csapat. Mondta a mester, hogy álljunk vissza védekezni és próbáljuk meg kontrákból a támadásokat, amit be is tartottunk. Tette mindenki a dolgát, így meg is lett az eredménye.

– Több hét után tudtak ismét pontszerzésig eljutni.

– Az volt a kulcs, hogy mindenki betartotta az edzői utasításokat. Lehetett érezni, hogy régen fogtunk pontot, pontokat. Véleményem szerint, ha egy kicsit is, de múlt héten közelebb álltunk a győzelemhez.

– Sokat tett hozzá a legutóbbi remihez, hiszen nem tudták bevenni a kapuját.

– Ehhez kellett a csapat érdeme is. Itt meg is köszönöm a társaimnak, hogy én lehettem a hétvége embere.

– Miképpen vélekedik együttese eddigi szerepléséről? 

– Én ilyen vegyesnek mondanám, mert szerintem a sorsolásunk olyan, hogy az elején voltak, „vannak” a nehezebb meccsek. Aminek sajnos nem mi vagyunk, voltunk az esélyesei.

– Mire számít a szezon hátralévő részében?

– A folytatásban szeretnénk minél jobban szerepelni. Mi még építkezünk, ami szerintem idő…

– Szombaton a hibátlan éllovas Silver Tüzép-Karancslapujtőt fogadják. Nem lesz egyszerű menet…

– Igen, nem egy súlycsoport a két csapat. Nem is egy a cél se. Ők már felépítették, amit fel kell. Megpróbálunk tisztes ellenfelei lenni a ‘Lapujtőnek.