2024.07.20.

A forduló mérkőzése

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

A tavaszi szezonban is folytatjuk a korábban már megszokottá váló rovatunkat, fordulóról fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket a különféle bajnokságokból. A kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról. Az aktuális kínálatból az Építők KC-Unicum FC Mohora csörtére esett a választásunk. Lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő rangadó kapcsán!

Vármegyei I. osztály, 15. forduló, 2024. március 2. (szombat), 15.00:

Építők KC-Unicum FC Mohora

Csatlós Tamás, az Építők KC vezetőedzője: A felkészülésünk alatt, amit szerettünk volna, azt el tudtuk végezni. A játékosok jól edzettek, és ami fontos, jó hangulatban folytak a kemény edzések. Ami hiányérzetem van, az az, hogy taktikai edzést nem tudtunk végezni, mert kis műfüves pályán edzettünk. Nagyon várjuk már a nagypályás edzéseket! Szeretnénk a tavasszal folytatni a jó őszi sorozatunkat! Mindig szeretnénk fejlődni játékban. Reméljük, hogy tudunk előrelépni a tavasszal is! Egy nagyon jó csapat ellen kezdjük a rajtot. Tavaly ott kikaptunk, szeretnénk most revansot venni! Fontos lenne a jó kezdés, mert nagyon nehéz meccseink lesznek. Jó mérkőzésre számítok, sok nézővel, és persze hazai győzelemmel! Vannak hiányzóink, akik betegek vagy kisebb sérülésük van, reméljük, ők is rendelkezésemre állnak.

Baranyi Tibor, az Unicum FC Mohora vezetőedzője: – Köszöntök minden sportbarátot, így a tavaszi szezon elején! Köszönjük szépen a Nógrádifutballnak a lehetőséget, és a rengeteg információt, amit szolgáltatott rólunk, és mi is kaptunk az ellenfél csapatairól. Úgy látom a felkészülésünket, hogy amit tudtunk, azt elvégeztük, amire volt lehetőségünk, azt véghez vittük. Igazából abban bíztunk, hogy az igazolásaink fognak egy új impulzust és lendületet adni a csapatnak. A tavasztól mindenféleképp minimum elvárás, megtartani a jelenlegi pozíciónkat. Az csak egy plusz lenne, ha esetleg tudnánk egy-két helyet előrébb lépni. Amit pedig mi mindig pedzegetünk, nagyon szeretnénk a kupában minél tovább jutni. Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapathoz látogatunk, ezt már tavaly is elmondtam, amikor ők jöttek hozzánk. Tisztában vagyunk a játékosok és az edző képességeivel. Tudjuk, hogy tisztességgel és becsülettel megcsinálták a téli felkészülést. Mi viszont nem feltartott kezekkel fogunk menni! Káposzta öt sárga lap miatt nem bevethető. Mellette Széles Balázs, Széles Gábor, illetve Bartal Balázs biztosan hiányozni fog.