2024.04.18.

Elvárható sikerrel javított az Építők

Újabb vereséget szenvedett a Bátonyterenye.

Szombaton a Bátonyterenyét fogadta az Építők a vármegyei élvonal kilencedik körében. Bár már a mérkőzés elejétől fogva fölényben futballoztak a házigazdák, az első félidő hajrájáig nem tudtak betalálni, a szünet előtt viszont megszerezték a vezetést. A második felvonásban is többet volt a labda a hazaiaknál, az utolsó negyedóráig azonban versenyben voltak a látogatók, mígnem a duplázó Jakab végleg lezárta a meccset. Az utolsó percekben a csereként beszállva büntetőből betaláló Oláh Szebasztián alakította ki az övéi sima, három nullás sikerét jelentő végeredményt.

Vármegyei I. osztály, 9. forduló:

Építők KC-Bátonyterenyei TC 3-0 (1-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 100 néző. Vezette: Gecse Z. (Elischer M.)

Építők KC: Kaszás – Szabó J., Ökrös (Oláh Sz., 53.), Földi, Tőzsér – Csatlós D., Jakab – Budveszel Benjámin (Palotai D., 82.), Gyetvai, Domán (Menczel, 86.) – Baranyi (Német, 53.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Szekula, Varga A., Bakos K., Zsákai – Bari (Dávid Cs. L., 86.), Almási, Sasvári, Lenkei – Myszor, Siraky (Tóth G., 52.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Ökrös, Domán, Szabó J., ill. Bari, Sasvári, Zsignár

Gól: Jakab (39., 77.), Oláh Sz. (84.)

Jók: Szabó J., Csatlós D., Jakab, Gyetvai, ill. Sasvári, Almási, Zsákai

Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Sok helyzetünk volt, aminek a nagy része kimaradt. Az történt, amit mi akartunk, de a befejezésekre figyelni kell! Kellett ez a győzelem! Ezt a mai sikert Harmos Lászlónak és Csatlós Dávidnak ajánljuk születésnapjukra! További sok sikert a vendégcsapatnak!

Forgó Péter: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!

A bajnokság aktuális állása: