2024.04.24.

Újabb győzelmet aratott az Építők

Becsülettel küzdött, de végül pont nélkül maradt a Berkenye.

Szombaton a Berkenyét fogadta az Építők a vármegyei élvonal második fordulójában. Az első félidő derekán a látogatók szerezték meg a vezetést, Mátyás egy remek távoli lövésből talált be. Bár nem ment az esélyesnek számító hazaiaknak, még a szünet előtt jött az egyenlítés. A fordulás után rögtön fordítottak a salgótarjániak, Domán volt eredményes. A hátralévő időben is becsülettel harcoltak a nyugat-nógrádiak, de a hajrához érve végleg megpecsételődött a sorsuk. A duplázó Budveszel Benett zárta le a meccset. Három egyes sikert ért el Csatlós Tamás legénysége.

Vármegyei I. osztály, 2. forduló:

Építők KC-Berkenye SE 3-1 (1-1)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 100 néző. Vezette: Trubin B. (Horváth S., Varga F.)

Építők KC: Kaszás – Szabó J. (Német, 75.), Földi, Ökrös, Tőzsér – Csatlós D. (Baranyi, 46.), Jakab – Budveszel Benjámin, Gyetvai (Oláh Sz., 70.), Domán – Budveszel Benett (Palotai D., 77.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Berkenye SE: Maruszki – Földvári D., Mravik, Illés T., Gyenes – Keresztes, Rusvay (Somogyi, 81.), Rottek – Hesz, Fábri (Illés Sz., 64.), Mátyás P. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Gyetvai, Tőzsér, Budveszel Benjámin, Csatlós T., Jakab, Rusvay, Mátyás P., Mravik

Gól: Budveszel Benett (36., 76.), Domán (48.), ill. Mátyás P. (23.)

Jók: Budveszel Benett, ill. Mátyás P., Illés T., Földvári D., Mravik, Gyenes

Csatlós Tamás: – Egy nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen, egy pozitív dolog volt, hogy sikerült nyernünk! Ez a győzelem megérdemelt volt, de a játékkal nem vagyok elégedett!

Rusvay Gergely: – Kevesen érkeztünk egy jóhírű csapathoz, ennek ellenére az első félidőben vezetést szereztünk. Mátyas Peti az év gólját rúgta félpályáról. Utána sajnos Fábri Tomi agyrázkódást szenvedett és le kellett cserélni. Aki itt volt, az becsülettel küzdött, de frissíteni nem tudtam, és ebben a melegben elfáradtunk. A kapott gólokat mi passzolgattuk oda az ellenfelnek, ami teljesen elkerülhető lett volna.

A bajnokság aktuális állása: