2024.05.29.

Újabb pontot szerzett a rájátszásban az Építők

Kétgólos hátrányból tudott felállni a Silver Tüzép-Karancslapujtő.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 3. forduló:

Építők KC-Silver Tüzép Karancslapujtő 2-2 (2-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 180 néző. Vezette: Varga F. (Dobsonyi L., Szász K.)

Építők KC: Kaszás – Tőzsér, Szabó J., Ökrös, Jakab – Csatlós D., Földi – Domán, Gyetvai, Budveszel Benett (Német, 93.) – Budveszel Benjámin. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida – Sulcz, Sándor A., Jeney, Tóth P. – Horváth T., Bonivárt, Híves (Putnoki, 81.), Szeles – Kecskés, Pál G. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Sárga lap: Gyetvai, Jakab, Csatlós D., Budveszel Benett, ill. Pál, Híves, Tóth O.

Gól: Szeles (33. öngól), Domán (36.), ill. Sándor (48.), Tóth O. (54.)

Csatlós Tamás: Először is, gratulálni szeretnék mindkét csapatnak, mert szerintem nagyon szórakoztató meccset játszottunk. Kettő nullra vezettünk félidőben, aztán két gólt kaptunk. Gratulálok mindkét ‘lapujtői játékosnak, szerintem életük gólját rúgták. Benne van ez a futballban. A játékvezetőnek is szeretnék gratulálni, mert nagyon-nagyon nehéz meccset kapott. Az is volt, gratuláltam is neki a végén, mert próbálta jól vezetni a mérkőzést, és korrektül, ami nagyon fontos szerintem. Megmondom őszintén, mi élvezzük ezt a rájátszást. Élvezzük azt, hogy minden héten nagyon jó meccset játszunk. Úgy látom, a srácok is élvezik, és azt gondolom, hogy van a csapatunkban potenciál. Azt gondolom, hogy negyedikként három meccsen túl vagyunk itt a rájátszásban, még nem kaptunk ki. Két döntetlenünk van és egy győzelmünk, azt gondolom, mutatja a csapatnak az erejét, hogy nincs még vereségünk. Szeretnénk ezt a jó sorozatot folytatni tovább. Meccs előtt mondtam a játékosoknak, hogy már az is nagyon nagy eredmény volt, hogy ide kerültünk a felsőházba, de hála istennek, meg tudnak lepni azzal, hogy hétről hétre jól futballoznak. Az az igazság, hogy kevesen vagyunk, de az a tizenhárom-tizennégy játékos, akik hétről hétre ilyen teljesítményt tudnak nyújtani, azok előtt le a kalappal. További sok sikert kívánok a ‘Lapujtőnek, nagy csaták várnak még rájuk a bajnoki címért. Nyerjen a jobb. Mind a négy csapatnak nagyon jó mérkőzéseket kívánok, a szurkolóknak pedig ilyen izgalmas meccseket.

Szabó Gábor: Két ellentétes félidőt játszottunk, ez nálunk mostanában sajnos egyre többet előfordul. Az első félidőben gyengén játszottunk, mert az egész mérkőzés olyan volt, hogy játék nagyon nem alakult ki. Mindkét csapat próbált magas labdákkal apellálni, ezen a kis pályán inkább a küzdés dominált, és a labdákat akartuk összeszedni. Vagy egy-két magas emberek a megjátszása után a csúsztatásokból, résekből beindulgatni. Több-kevesebb sikerrel mindkét csapatnak volt egy-két lehetősége az első félidőben, de a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. Aztán jött egy olyan döntésünk, amit nem értek, hogy hogy tudunk ilyen döntéseket hozni különböző játékhelyzetekben. Még a sokkból ki sem jöttünk, aztán kaptunk egy másik gólt, majd ezzel le is zártuk az első félidőt. A félidőben próbáltunk megbeszélni több olyan dolgot, ami mostanában jellemző ránk, hogy összeszedettebben kellene csinálni ezeket a dolgokat, és bizonyos helyzeteket úgy megoldani, hogy ne hozzuk már fel az ellenfelet akkor is, ha esetleg helyzete sincs. Azt gondolom, hogy két gyönyörű góllal vissza is jöttünk a mérkőzésbe, és onnantól már egy ki-ki meccs lett. Nem forgott veszélyben a kapu, nem gondolom, hogy akkora helyzetek voltak, inkább a küzdés dominált. Nekünk ezen a pályán, az Építők otthonában nulla kettőről felállni mindenképp egy nagyon nagy pozitívum. A második félidő játéka inkább a hozzáállás és a mentalitás miatt dicséretes, hogy elérjük a célunkat, ez mindenképpen pozitív. Gratulálok a csapatnak, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok!

Az aktuális állás: