2024.05.29.

Nagy diadallal rukkolt elő a Bánk-Dalnoki Akadémia

Egy piros lap végleg eldöntötte a Karancslapujtő sorsát.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 2. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Bánk-Dalnoki Akadémia 1-6 (0-3)

Karancslapujtő, 200 néző. Vezette: Lucián J. (Németh M., Dajkó T.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Romhányi, Zsély B., Sándor A., Tóth O. – Sulcz, Híves (Jeney, 36.) – Kecskés, Bonivárt, Szeles – Pál G. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Frey, Hajdu, Sándor M. (Tadeo, 71.), Török – Kovács P. (Nagy Zs., 46.), Kozma – Szentpéteri (Gyebnár, 46.), Haronisz (Bozzai, 75.), Kiss K. – Járvás (Rieger, 81.). Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Sárga lap: Tóth O., Pál G., ill. Kovács P., Szentpéteri, Kozma, Haronisz

Piros lap: Romhányi (30., Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE)

Gól: Pál G. (73.), ill. 

Jók: senki, ill. Kozma (a mezőny legjobbja), Kiss K., Járvás, Frey, Haronisz

Szabó Gábor:Gratulálok a Bánknak! Ma kettő vagy három sebességi fokozattal játszottak gyorsabban, mint mi. Szerintem a futball minden szegmensében felülmúltak minket. Szép gólokat rúgtak. Nem is lehet ilyenkor erre mit mondani, úgyhogy mindenképpen gratulálok nekik! A második félidőben már tíz emberrel voltunk, de azt gondolom, ott volt egy kis tartásunk és szereztünk egy gólt. Próbáltuk beletenni, amit lehet, de igazán az már nem volt mérvadó. A végeredményt ez nem befolyásolta. Ilyenkor nincs mit tenni, csak gratulálni az ellenfélnek, nagyon jól fociztak, le a kalappal!

Kárpáti Zoltán: Sikerült egy számunkra tökéletes mérkőzést játszani a listavezető (és vélhetően bajnok) otthonában, ahol úgy gondolom, a játék minden elemében a hazai csapat fölé nőttünk, és még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Úgy érzem, már az első félidőben a kiállításig is jobbak voltunk, frissebbek és talán élesebbek is, ebben a periódusban sikerült kétgólos vezetésre szert tennünk, majd a kiállítás után rendkívül érett és taktikus focit bemutatva, felőrölni a Karancslapujtő gárdáját. Gratulálok a srácoknak, sokat dolgoztak ezért a sikerért! Nem szabad viszont azt elfelejtenünk, hogy egyáltalán nincs ekkora különbség a két csapat között, sőt! Az a csapat, mely négy fordulóval a bajnokság vége előtt nyolc ponttal vezeti a tabellát, kalapemelést érdemel. Rendkívül jól összerakott gárdáról van szó, egy kiváló, fiatal, ambiciózus edzővel. Biztos vagyok benne, hogy a szezon végén elérik a céljaikat, mert aki egy kicsit is ért a focihoz, az tudja, hogy bő egy hét alatt három mérkőzést játszani amatőr szinten, rendkívül megterhelő fizikálisan és mentálisan is, viszont a tabella sosem hazudik! Ma nekünk minden összejött, nekik pedig semmi, nyertünk egy sprintszámot de a bajnokság az maratonfutás! Még egyszer gratulálok a csapatomnak, a ‘Lapújtő gárdájának pedig további sok sikert kívánok!

Az aktuális állás: