2024.04.24.

Gálázott a rajton a Bánk-Dalnoki Akadémia

Csúnya pofonba szaladt bele kezdésképpen a Bátonyterenye.

Szombaton Bátonyterenyén volt jelenése a Bánk-Dalnoki Akadémiának a vármegyei első osztály 2023/2024-es idényének nyitókörében. Két perc alatt be tudtak találni a toronymagas favoritként ringbe szálló vendégek, hamarosan azonban érkezett a válasz. Hamarosan ismét a látogatók vezettek, majd ugyan egy darabig tartották magukat a hazaiak, a szünet előtt még egyszer kapituláltak. A fordulás után már csak az volt kérdés, mennyi lesz közte. Végül tizenegy egyre diadalmaskodtak a termelékeny napot kifogó vendégek. Kiss Károly mesternégyessel segítette övéit, Haronisz duplázott, míg Kócsa, Frey, Kovács, Járvás, illetve Szendrődi egy-egy alkalommal volt eredményes.

Vármegyei I. osztály, 1. forduló:

Bátonyterenyei TC-Bánk-Dalnoki Akadémia 1-11 (1-3)

Bátonyterenye, 60 néző. Vezette: Pádár Sz. (Juhász Á., Tamasi S.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Bakos K., Simó, Almási, Lenkei – Szekula, Berki Sz. (Balogh, 46.) Bari, Lengyel – Sasvári (Tóth G., 61.), Myszor (Siraky, 73.). Vezetőedző: Lászlók János.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Kiss O. – Medveczki (Kovács P., 63.), Hajdu, Frey (Járvás, 63.), Sándor M. (Rieger, 75.) – Kozma, Tőkés (Fogarasi, 46.) – Haffner, Kócsa (Szendrődi, 63.), Haronisz – Kiss K. Vezetőedző: Tábori Ákos.

Sárga lap: Bakos K., ill. Szendrődi

Gól: Myszor (8.), ill. Kiss K. (2., 40., 51., 55.), Haronisz (14., 49.), Kócsa (57.), Frey (60.), Kovács P. (77.), Járvás (81.), Szendrődi (85.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

 

Lászlók János: Gratulálok a vendégcsapatnak, kitűnő játékot produkáltak! Az első félidőben még úgy-ahogy tartottuk magunkat, a második felvonást viszont nagyon el kell felejteni, mert az borzasztó volt…

Tábori Ákos: – Gratulálok a csapatomnak. Nagyon fontos volt, hogy sikeresen vegyük az első bajnoki mérkőzésünket. Az első húsz percben döcögősen indultunk, a korai gólok ellenére, de utána sikerült átlendülnünk. A cserék jól szálltak be, bemutatkozó fiatal játékosom is volt. Sok sikert kívánok a Bátonyterenyének!