2024.06.24.

Megtörte a jeget a Bátonyterenye

Az utolsó percben elért gólnak köszönhetően gyűrte le a Szécsényt Lászlók János együttese.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Bátonyterenye a vármegyei élvonal negyedik fordulójában. Két gól is esett a nyitónegyedórában, előbb megszerezték a vezetést a hazaiak, majd hamarosan érkezett is a válasz. Ezt követően jobbára küzdelem jellemezte a mérkőzést, mindkét oldal irányába eldőlhetett volna a csörte. A szünetig már nem rezdültek meg a hálót, ahogy sokáig a második felvonásban sem. Aztán az utolsó pillanatokban jött a fekete leves, a dupláig jutó Myszor ismét beköszönt, egyúttal pedig kettő egyes győzelemhez segítette a szezonban először örvendő övéit. Lélektanilag fontos sikert aratott Lászlók János nagyot harcoló legénysége, ráfért már ez a diadal a házigazdákra.

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Bátonyterenyei TC-Szécsény VSE 2-1 (1-1)

Bátonyterenye, 150 néző. Vezette: Kis Zs. (Szász K., Szemesi Zs.)

Bátonyterenyei TC: Kis B. – Simó, Kiss B., Balogh, Bakos K. (Berki Sz., 78.) – Zsákai (Sipkó, 73.), Sasvári, Bari (Varga A., 84.), Lengyel (Pöstényi, 73.) – Lenkei, Myszor. Vezetőedző: Lászlók János.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Szokács (Matyóka, 46.), Rácz R., Molnár – Máté D., Bene (Lőrik, 50.) – Kántor, Oláh Á., Gombár – Alapi. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Sasvári, Lenkei, Bari, Varga A., ill. Oláh Á., Matyóka, Rácz R., Molnár

Gól: Myszor (11., 90.), ill. Bene (14.)

Jók: az egész csapat, ill. Gombár

Lászlók János: – Gratulálok a csapatomnak! Le a kalappal előttük! Főleg a második félidei teljesítmény nagyon tetszett. A megbeszélteket maradéktalanul betartották a fiúk, amit kiterveltünk a szünetben. Külön élményszámba ment Myszor Ádám játéka, de a gárda többi tagja is dicséretet érdemel. Nagyon örülünk a győzelemnek, dolgozunk tovább! Készülünk a Héhalom ellen. Köszönöm „Bacso” barátomnak, amit tanúsítottak a csapatával! Nem rossz együttes a Szécsény, náluk is azok az edzésproblémák vannak, amik nálunk, de le a kalappal előttük, küzdöttek, hajtottak! Sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Tőzsér Zsolt: – Döntetlenszagú meccsen, egy óriási egyéni hibából kaptuk a végén a gólt, így szerezték meg a győzelmet a hazaiak. Óriási gödörbe tettük magunkat. Ez lesz a feladat, innen feljönni…

A bajnokság aktuális állása: