2024.04.16.

Simán megnyerte második edzőmeccsét a Bátonyterenye

Öt góllal múlta felül az egy osztállyal lejjebb szereplő Karancsberényt Forgó Péter együttese.

Szombaton előkészületi találkozón fogadta a vármegyei élvonalban versenyző Bátonyterenye az egy osztállyal lejjebb futballozó Karancsberényt. A házigazdák már a szünetre is kétgólos előnyben vonulhattak, végül pedig sima, öt nullára sikerre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Bátonyterenyei TC-Karancsberényi VSFC 5-0 (2-0)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Kiss B., Bari, Gazdag, Almási – Lenkei, Sárközi, Berki Sz., Bakos T. – Myszor, Bocsi. Cserék: Simó, Balogh, Kovács D., Pöstényi, Dávid L. Cs., Pál-Balázs T. Vezetőedző: Forgó Péter.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Nagy G., Szilágyi, Vilk, Ispán A. – Szabó R., Mezei, Hulitka, Kovács T. – Illés, Ispán V. Cserék: Gáborik, Oláh, Pilinyi, Lavaj. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Gól: Bari, Bocsi, Myszor, Sárközi, Kovács D.

Forgó Péter: – Köszönöm Krisztiánnak, hogy elfogadták a meghívást és eljöttek hozzánk. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket, összességében voltak periódusok, amikor elégedett voltam a látottakkal. Ugyanakkor pár játékos teljesítménye elkeserítő, azt tudom mondani, még ezen a szinten sem fér bele, hogy a játékos saját feje után megy, nem tud rendszerben gondolkodni és nem tartja be a taktikai szabályokat.

Berki Krisztián: – Köszönjük a lehetőséget, sok sikert kívánunk a BTC-nek!