2024.07.27.

Nagy diadallal támadt fel a Vizslás

Három nyeretlen meccs után az állovas Mátraterenye II-Somosnál ért el parádés győzelmet Dancsok Roland brigádja.

Múlt vasárnap a Vizslást fogadta a Mátraterenye II-Somos a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonegyedik körében. Felvették a kesztyűt a méltó riválisnak bizonyuló vendégek, akik Elek révén meg is szerezték a vezetést az első félidő derekán. Éppen a legjobbkor, a szünet előtt újra beköszöntek a látogatók, Oláh volt eredményes. Nem adták föl a házigazdák, nagy elánnal iparkodtak a második etapban, majd az összecsapás kétharmadánál szépítettek is Znamecz góljával. Jócskán volt még hátra, de bármennyire is szeretett volna, nem tudott egalizálni az éllovas, így komoly bravúrt elérve, kettő egyes diadalt tettek zsebre a vizslásiak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 21. forduló:

Mátraterenye SE II-Somos-Vizslási SE 1-2 (0-2)

Vezette: Bangó R. (Reviczki J., Berki A.)

Mátraterenye SE II-Somos: Krizsanyik – Bocsó, Líber, Miskolczi, Juhász (Oláh T., 46.) – Kotroczó, Móricz, Horváth Sz., Bujtár – Rácz M., Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Elek, Pintér, Palkovics – Rostás R. (Kiss B., 46.), Oláh Z. (Karvaj, 88.), Hadusovszki, Bari (Radics, 82.) – Bata, Kisbali (Mező, 78.). Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Móricz

Gól: Znamecz (64.), ill. Elek (19.), Oláh Z. (43.)

Jók: senki, ill. Elek (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Oláh Teofil: – Tudnék mit mondani, de nem teszem… A Vizslásnak gratulálok a győzelemhez!

Dancsok Roland: – Elég motivált volt a csapat, hogy az első helyezett csapattal találkoztunk, mely játssza is a focit, nem is rosszul. Tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik magasabb osztályban is játszanak, de a labda ugye gömbölyű nekik is! Le a kalappal a csapatom előtt, voltak most is helyzeteink, de csak kettőt tudtunk érvényesíteni, ami elég volt. Több játékosom is sérülten játszott, a mit köszönök nekik! További sok sikert a Mátraterenyének!

A bajnokság aktuális állása: