2024.05.17.

Változatos eredményeket ért el vármegyénk első osztályának négy csapata

Simán nyert a Héhalom, ikszelt a Szendehely, kikapott a Berkenye és a Karancslapujtő.

A Berkenye, a Karancslapujtő, a Héhalom, illetve a Szendehely is más régió együttesével vívott gyakorló mérkőzést a mögöttünk hagyott hétvégén. Változatos eredményekkel. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Berkenye SE-Vác VLSE 0-9 (0-4)

Berkenye SE: Debre – Pécsi, Porvay, Keresztes G., Szandai (Schlenk) – Debre G., Rottek – Rusvay (Fábri), Mátyás P., Greff (Genzelman) – Balga. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Rusvay Gergely: Egyrészt tegnap két edzésünk volt az edzőtáborban, másreszt egy jól igazoló, megerősített Vác más kategóriát képvisel sok NB III-as játékossal! A második félidőben az orkán erejű szél sem minket segített és egy-két játékos hozzáállásával sem lehetek elégedett. Még időben jött ez a pofon! A Vác nagyon közel áll a szívemhez! „Kokóéknak” sok sikert és jó felkészülést kívánok!

Veresegyház VSK-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 3-1 (1-1)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Nagy – Zsély D., Sándor A., Sulcz, Szeles – Zsély B., Romhányi – Banka D., Bonivárt, Katona, – Pál G. Cserék: Híves, Kovács B., Rátóti, Oláh D., Tóth P. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Katona

Romhányi Tamás: Ismét egy jó iramú gyakorló mérkőzésen vagyunk túl, ahol egy nagyon technikás, sokat passzoló csapat volt az ellenfél. Rengeteg futottak a játékosaink, sokat dolgoztak. Sajnos az utolsó öt percet megint elrontottuk. Ott két elkerülhető gólt kaptunk. Erre nagyon oda kell figyelni a jövőben. Köszönjük a hazaiaknak a mérkőzést. Sajnos Sándor Attilának eltört a lábközépcsontja. Ez nagyon nem hiányzott nekünk. Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Apci Te-Héhalom SE 0-5 (0-1)

Héhalom SE: Beregi (Fehér) – Berki (Sróth), Nagy Á., Kolarovszki – Tőzsér, Mátrai (Gyuriska), Jakab (Molnár), Hajdú J. (Farkas R.), Baranyi R. – Erdei (Hajdú A.), Balog R. (Varju). Vezetőedző: Farkas Ferenc.

Gól: Balog R. (3), Baranyi R. (2)

Farkas Ferenc: Bár fölényesen nyertünk, azért kiütköztek a hibáink. Van mit megtanulnunk, de azért már voltak biztató jelek is. Reméljük, hogy előbb-utóbb összeállunk! Bizakodunk még az erősítésben!

XII. Kerület Svábhegy FC-Szendehely FC 1-1 (0-1)

Budapest, Kőér utcai Sporttelep.

Szendehely FC: Darázs (Boda) – Dancsó, Németh D., Pápai, Bera – Balogh, Németh Á., Márkus, Hugyecz (Douzi) – Szép, Maczkó. Vezetőedző: Kovács Imre.

Gól: Németh D.

Kovács Imre: Szűk létszámmal tudtunk csak kiállni a villanyfényes edzőmeccsre, de így legalább mindenki megfelelő terhelést kapott a 2×50 perces játékidőben. Egy masszív és jó kondícióban lévő, feljutásra esélyes csapat ellen, amolyan ki-ki meccset játszottunk, melyet egy ajándékgóllal sikerült döntetlenre buknunk. Ma sem az eredményen, hanem a terhelésen és a játékunk csiszolásán volt a hangsúly. Köszönjük „Hobóéknak” a vendéglátást!