2024.07.27.

Győzelemmel kezdte felkészülését az Érsekvadkert

A Pest vármegyei első osztályú Vácnál nyert Nyikos József komoly vérátömlesztésen áteső legénysége.

Pénteken első nyári előkészületi találkozóján lépett pályára a mögöttünk hagyott időszakban gyakorlatilag teljesen átalakuló Érsekvadkert. Arról, hogy milyen változások is történtek a klubnál, később igyekszünk majd beszámolni. Addig is, foglalkozzunk az említett gyakorló mérkőzéssel. A Pest vármegyei élvonal legutóbbi tavaszán igen masszívan szereplő Vácnál volt jelenése Nyikos József alakulatának. A szünetre egállal vonultak a felek, végül pedig három egyes sikerre tettek szert a komoly vérátömlesztésen túleső ‘vadkertiek.

Felkészülési mérkőzés:

Vác VLSE-Érsekvadkert SE 1-3 (1-1)

Érsekvadkert SE: Flamich – Juhász, Girán, Vasilijevic (Bajkó), Márkus – Hamar, Orovecz, Tóth Sz., Kispéter – Kiss G. (Gréczi), Sztraka. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Hamar, Orovecz, Gréczi

Nyikos József:Elég erős felkészülésben vagyunk. Terhelés, terhelés hátán, de azt gondolom, hogy jó szellemű a társaság, emberekként és játékosokként is jók. Csinálják a dolgukat. Felvették azt a ritmust, hogy terhelés mellett is teljesíteniük kell. Ez ezen a meccsen meg is mutatkozott. Egész évben ez lesz a felfogás. Gratulálok nekik, jól álltak hozzá a mérkőzéshez, pedig az előző nap azért elég komoly terhelést kaptak! A végjátékban még voltak gondok, de ez az említettek miatt van. Most játszottunk először együtt, ahogy majd egyre jobban összerázódunk és szokjuk egymást, egyre jobbak és jobbak leszünk. Most az volt a lényeg, hogy milyen mentalitással és hogyan állnak hozzá ilyen meló után a találkozóhoz, de tökéletesen meg voltam velük elégedve.