2024.07.27.

Fővárosi győztes edzőmeccsel hangolt az Érsekvadkert

A BVSC U19-es csapatánál nyert a Nógrád vármegyei gárda.

Múlt szombaton Budapesten esett túl utolsó nyári edzőmérkőzésén a vármegyei élvonal rajtjára készülő Érsekvadkert. Az országos mezőny „Alap”-csoportjában versenyző BVSC U19-es együttesénél vizitált Nyikos József társulata. A gyakorló meccsen végig magabiztos fölényben futballozó vendégek kettő egyes győzelmet könyvelhettek el a lefújáskor a hazai fiatalokkal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

BVSC-Zugló U19-Érsekvadkert SE 1-2 (1-1)

Budapest, Tatai úti Sporttelep.

Érsekvadkert SE: Flamich – Juhász (Baló), Girán, Vaszilijevic, Márkus – Szkraka (Mezei), Tóth Sz., Balga (Gréczi) – Hamar, Orovecz, Kisspéter. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Szkraka, Hamar

Nyikos József: Tompák voltunk, mint az időjárás. Az első húsz perc megfelelő volt, de amúgy nem játszottunk jól. Az egész meccsen lassan, tompán fociztunk és nem elég gyorsan, inkább alvósan. A fiatal ellenfél felnőtt játékosokkal egészült ki, amolyan vegyes csapattá, pörögtek. Ami nem volt jó, hogy rengeteg ziccert kihagytunk. A helyzetkihasználásunk nagyon gyalázatos volt, nem voltunk eléggé élesek egyik félidőben sem. Ezen feltétlenül javítanunk kell. Domináltunk, nem volt kérdés a győzelem, de mégis úgy éreztem, hogy lassan játszottunk, nem volt jó és a gyors a tempó. A terhelés viszont megvolt. Ráfordultunk a célegyenesre. Amin még javítani kell, azt megpróbáljuk, aztán nekivágunk a bajnokságnak.