2024.07.27.

Tíz gólig jutott az Érsekvadkert II

Nem jól sikerült a Bernecebaráti-Kemence első nyári edzőmérkőzése.

Múlt vasárnap edzőmeccsen találkozott vármegyénk legalacsonyabb osztályának két résztvevője. Az Érsekvadkert második számú alakulata a Bernecebaráti-Kemencét fogadta. A gyakorló mérkőzésen végül könnyed, tíz kettes győzelemre tettek szert a házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Érsekvadkert SE II-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 10-2

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Majer, Hustyava, Farkas, Sipos – Szabó Levente, Szabó László, Medvik, Csiki – Varga S., Kovács R. Csereként léptek pályára: Gubik, Beluczki. Edző: Bernhardt László.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Sági – Fabi, Tóth K., Nagy Sz., Vig – Demeter, Pál L., Gáspár E., Busai – Németh, Szilágyi. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Gól: Varga S. (3), Kovács R. (2), Szabó László (2), Medvik (2), Farkas, ill. Busai, Szilágyi

Bernhardt László: – Mindkét csapat tartalékosan állt ki. A vendégek tizenegyen voltak, egy játékosukat sérülés miatt le kellett hozni, így mi is csak tízen játszottunk a második félidőben. Aztán megsérült még egy emberük, így mindkét csapat kilenc fővel fejezte be a mérkőzést. Az első edzőmeccsünk volt, de nem voltam megelégedve a játékkal. Remélem, jobb lesz.

Németh Krisztián: – Köszönöm annak a tizenegy embernek, aki eljött! Egy jó edzésnek betudtuk ezt a mérkőzést. Ilyenkor nyári időszakban mindenkinek nehéz összeegyeztetni a programot. Mindenesetre, köszönjük a ‘Vadkertnek a felkérést! Egy jó csapattal találtuk magunkat szembe. Évek óta mutatják is, hogy ott vannak a tabella elején. Nem szabad azonban csüggednünk. Nekünk is voltak biztató jelek. Kapus nélkül nehéz játszani ezt a sportot. Készülünk a kétnapos emléktornára, aztán várjuk a kupamérkőzést.