2024.07.27.

Sima sikerrel rukkolt elő a Romhány

Öt gólt szedett be a Keszeg.

Múlt vasárnap előkészületi találkozón nézett egymással farkasszemet két vármegyei harmadosztályú társulat. A Romhány a Keszeget fogadta. Egy darabig eléggé kiegyenlített volt a gyakorló meccs, az utolsó fél órában viszont simává tudták tenni az edzőmérkőzést a házigazdák, akik végül öt egyre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Romhány KSK-Keszegi SE 5-1

Romhány KSK: Nagy M. – Marsicki B., Hornyák, Seres Á., Dóka – Jávor, Petényi, Péter Cs., Hajdu – Hegedűs, Takács. Csereként léptek pályára: Istvanovszki, Seres M., Bencsik. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Keszegi SE: Rojkovics G. – Gömöri, Durucz, Pistyúr, Kraft – Belencsák M., Burai, Varga, Bujtár – Muszta, Hrkaj. Csereként léptek pályára: Mezei, Belencsák T., Rojkovics T., Petuker, Mohnacsuk. Edző: Cseri Kornél.

Gól: Takács (2), Dóka, Istvanovszki, Hajdu, ill. Belencsák M.

Bencsik Emil: – Közepes színvonalú mérkőzésen, az első két harmadban egyenrangúak voltak a csapatok. Kettő egynél kihagytak egy tizenegyest, addig azért szoros volt a meccs. Utána sikerült rúgnunk még hármat. Az utolsó fél órában kijött az erőfölényünk és ott megtörtek a vendégek. 

Cseri Kornél: – A nyári szünet után először léptünk pályára. Bár még nem zártuk le a kerettervezést, mert bízunk benne, hogy a kérdőjeles játékosokat sikerül meggyőzni, hogy nálunk folytassák, illetve egyéb elfoglaltságok miatt voltak fontos hiányzóink, ennek ellenére örömteli volt a tény, hogy már az első edzőmeccsünkön ilyen szép számmal összegyűltünk. Jó volt látni a srácokat a pályán! A mérkőzés két harmadában teljesen egyenrangú partnerei tudtunk lenni egy jó erőkből álló, kulturált és szép focira törekvő Romhány ellen, aki érezhetően előttünk jár a felkészülésben. Kiváló volt a mérkőzés számunkra, hogy kondiban erősödjünk, és kezdjen körvonalazódni, hogy milyen csapatszerkezetben lehetünk a legerősebbek a szezon során. Meggyőződésem, hogy jó úton járunk és sokkal szebb idényünk lesz, mint a tavalyi! Köszönjük a romhányiaknak a mérkőzést!