2024.05.20.

Újabb hasznos edzőmérkőzést játszott a Salgó Futsal Club

Ismét a Hatvannal találkozott a közelmúltban létrejövő Nógrád vármegyei csapat.

Hétfőn újabb gyakorló meccsen vett részt a hamarosan a Heves vármegyei szervezésű NB III-as idénynek nekivágó Salgó Futsal Club. Ismét a Hatvannal futott össze a kelet-nógrádi alakulat. Bár újra az ellenfél örülhetett, ezen a felkészülési mérkőzésen is hasznos tapasztalatokkal gazdagodott a Bazsányi Péter által irányított együttes.

Felkészülési mérkőzés:

Salgó Futsal Club-Hatvani Szabadidősport SE 1-3

A Salgó Futsal Club kerete: Sirkó, Horváth (kapusok), Szokács, Lehoczki, Percze, Bazsányi, Kobolák, Puporka, Katona, Bene. Játékos-edző: Bazsányi Péter.

Gól: Percze

Bazsányi Péter: – Két részre osztanám a mérkőzést. Az első kétszer húsz percben a már begyakorolt védekezést nagyon fegyelmezetten, a taktikai utasításokat maximálisan betartva játszottunk. A támadásaink felépítése is már sokkal jobban ment, ami köszönhető volt annak, hogy kapusaink gyorsan felismerték a játékhelyzeteket és mezőnyjátékosaink folyamatosan mozgásban voltak és jól helyezkedtek, így egy egyes eredménnyel zártuk ezt az etapot. A harmadik és egyben utolsó húsz percben már nem sorokat cseréltünk, valamint megpróbáltuk feljebb tolni a védekezésünket, amiben benne volt a hibázás lehetősége, és az esetleges kapott gól/gólok. Jött is a hiba természetesen, de ezért vannak az edzőmérkőzések. Itt lehetett még hibázni, ezek nem kerülnek elvesztett bajnoki pontokba.