2024.07.27.

Tovább menetelt az SBTC

Palotás is három pontot szerzett a mezőny éllovasa.

Szombaton Palotáson tette tiszteletét az SBTC a vármegyei élvonal huszonnegyedik körében. Ahogy arra számítani lehetett, egy harapós ellenféllel találták szembe magát a listavezető vendég alakulat. Fél órán át tudták megőrizni kapujukat kapott gól nélkül a hazaiak, majd gyors egymásutánban két alkalommal is kapituláltak. Tarlósi Patrik duplázott. Ezt követően is becsülettel küzdöttek a házigazdák, így több találat már nem esett az összecsapáson. Végül kettő nullra nyertek az újabb fontos lépést tevő salgótarjániak.

Megyei I. osztály, 24. forduló:

Palotás SE-Salgótarjáni BTC 0-2 (0-2)

Palotás, 100 néző. Vezette: Gecse Z. (Homoki G., Zsélyi Cs.)

Palotás SE: Dankó – Szlobodnyik (Hegyi, 71.), Kotasz E., Hegedűs, Sipos – Veres (Kajzinger, 75.), Hadrik – Loboda, Jambrich S., Jele M. – Szabó R. (Jambrich B., 61.). Vezetőedző: Jele Zoltán.

Salgótarjáni BTC: Sz. Varga – Bakos, Csuka, Leandro, Orosházi – Boros (Horváth T., 89.), Horváth M. (Kecskés, 46.), Filkor (Csatlós, 65.), Nagy X., Tarlósi P. (Palkovics, 86.) – Csifó (Katona, 61.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd

Sárga lap: Hadrik

Gól: Tarlósi P. (30.,32.)

Jók: Hegedűs, Jambrich S., ill. Orosházi, Tarlósi P.

Jele Zoltán: – Sikerült megnehezítenünk az ellenfél dolgát, de sajnos ezért semmit nem adnak. Büszke vagyok a csapatomra, gratulálok az SBTC győzelméhez!

Sebestyén Szilárd: – Olyan volt a mérkőzés, mint amilyenre számítottunk. Nagyon sok párharc, összecsapás jellemezte a játékot. Rúgtunk két gólt és emellett négy ziccert is kidolgoztunk, ami idegenben jónak mondható. A védekezésünk is jól működött, hiszen a hazai csapatnak nem volt kaput eltaláló lövése. Amiért mentünk, azt elértük, megszereztük a három pontot!

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: