2024.05.08.

Újabb fontos állomáshoz érünk

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóságának eleget téve ezen a hétvégén élőben fogjuk közvetíteni YouTube-csatornánkon a 2023-as TAVONT torna gyulai selejtezőjét. 

Weboldalunk korábbi nevén 2013-ban látta meg a napvilágot. A mögöttünk hagyott évek során lépésről lépésre igyekeztünk népszerűsíteni térségünk futballját, ezzel párhuzamosan az amatőr labdarúgást. A vármegyei foci számára innovációt behozva, mintegy három évvel ezelőtt már élőben is közvetítettünk mérkőzéseket. Elsősorban a szűkebb hazánkat érintő eseményeket vettük rendszeresen górcső alá. Eközben kapcsolatba kerültünk az ország más pontjain megtalálható klubokkal, leginkább NB III-as csapatokkal. Ennek eredményeképpen szépszámú harmadosztályú bajnokit közvetítettük már YouTube-csatornánkon. Sosem zárkóztunk el semmilyen megkereséstől.

Most egy újabb fontos alkalomhoz érkeztünk. Négy helyszínen ezen a hétvégén kerül sor a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornájának selejtezőjére. Csütörtökön felvette velünk a kapcsolatot az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság igazgatója, Benkő Tamás, aki levelében jelezte, szeretné, ha a címvédőnek számító Pest vármegyei amatőrválogatott mind a négy találkozóját élőben leadnánk az említett megmérettetés gyulai állomásáról.

A különféle részletek megbeszélését követően a diskurzus vége az lett, hogy weboldalunk YouTube-csatornáján élőben lesz látható az összes meccs a Békés vármegyében rendezendő selejtezőből. A társházigazdák (Békés és Csongrád-Csanád vármegyék) mellett Pest, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legjobbjai lesznek jelen a kvalifikáción… Ez történik, ha két, a maga nemében erős szervezet összefog, majd kölcsönösen kellő rugalmassággal belevág egy közös projektbe. Ez egy nagy kihívás, most rajtunk a sor!

A pontos program:

Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornája, 2-es (Közép- és délkelet-magyarországi) csoport, Gyula, 2023. december 2. (szombat):

10.00: Pest vármegyei amatőrválogatott-Békés vármegyei amatőrválogatott

11.15: Bács-Kiskun vármegyei amatőrválogatott-Csongrád-Csanád vármegyei amatőrválogatott

12.30: Békés vármegyei amatőrválogatott-Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei amatőrválogatott

13.45: Csongrád-Csanád Vármegye-Pest vármegyei amatőrválogatott

15.00: Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei amatőrválogatott-Bács-Kiskun vármegyei amatőrválogatott

Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornája, 2-es (Közép- és délkelet-magyarországi) csoport, Gyula, 2023. december 3. (vasárnap):

10.00: Békés vármegyei amatőrválogatott-Csongrád-Csanád vármegyei amatőrválogatott

11.15: Pest vármegyei amatőrválogatott-Bács-Kiskun vármegyei amatőrválogatott

12.30: Csongrád-Csanád vármegyei amatőrválogatott-Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei amatőrválogatott

13.45: Bács-Kiskun vármegyei amatőrválogatott-Békés vármegyei amatőrválogatott

15.00: Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei amatőrválogatott-Pest vármegyei amatőrválogatott

Ide kattintva érhető el YouTube-csatornánk.