2024.05.04.

Megállította a hibátlan bajnokot a Talent

Nem sokon múlott, hogy győzni tudjon Csömörön a balassagyarmati futsal csapat.

Szerdán egy igen komoly erőpróbán vett részt a férfi futsal NB III-ban szereplő Talent 2019 SE együttese.  A hibátlan listavezető, már bajnok Csömörnél vendégeskedett Naszály Aladár együttese. Kellőképen meglepték az éllovast az Ipoly-partiak, akik háromgólos előnyre tettek szert. Sajnos ezt követően még a szünet előtt jött a szépítés, majd a második felvonásba ki is egyenlítettek a házigazdák, így három hármas döntetlennel zárult az izgalmas csörte. Megilleti a dicséret a balassagyarmati gárdát, ez egy remekbe szabott eredmény! Lássuk a részleteket!

Heves vármegyei szervezésű férfi futsal NB III Északi-csoport, 15. forduló:

Csömöri KSK-Talent 2019 SE 3-3 (1-3)

Csömör, Sportcsarnok, Vezette: Muhari G., Liebhardt A. (Kollár V.)

Csömöri KSK: Gárdosi – Krizsán, Siskó, Hujber, Smeló. Cserék: Czakó, Tihanyi, Szálas, Dósa, Várkonyi.

Talent 2019 SE: Kárász – Hugyecz, Pistyúr D., Nyírjei, Dávid M. Cserék: Tóth R., Griffaton, Mindszenty, Kántor, Brezovszki. Vezetőedző: Naszály Aladár.

Sárga lap: Krizsán, Hujber

Gól:  Krizsán (15.),  Siskó (28.),  Smeló (30.), ill. Pistyúr D. (2., 10.), Nyírjei (10.)

Naszály Aladár:Ezúttal, azzal a bajnokcsapattal kellett megmérkőznünk, akik ez idáig pontveszteség nélkül vezették a tabellát. Nem számíthattunk tehát könnyű mérkőzésre, sőt! Azért ma is készültünk „egy új játék előhúzásával”, ami szerencsére a meccs nagy részében jól működött. Az első félidőben a játékunkkal teljesen megleptük a bajnokcsapatot, így három egyes vezetéssel fordultunk, ami a helyzetek és a játék képe alapján a hazaiakra nézve volt hízelgő eredmény. A második játékrészt is jól kezdtük, bár a hazai csapat már mindent is mozgósított a felzárkózásért, de még ekkor is nekünk voltak nagy helyzeteink, úgyhogy sok szabálytalansággal tördelték a játékunkat (például kétszer is kiléptünk kapussal szemben, amikor is az utolsó ember szabálytalankodott, ami az új szabály szerint „csak” sárga lapos figyelmeztetést ért). Aztán jött úgy hét-nyolc perces nagy hazai nyomás, amikor is kiegyenlítettek, de hát, mégis csak a bajnokcsapattal játszottunk. A mérkőzés végén újra magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de újabb gólt már nem sikerült szereznünk. Nagy iramú, igazi futsal mérkőzést játszottunk, külön öröm számunkra, hogy futsalban is egyenrangú ellenfelei voltunk az aranyérmet szerző, eddig hibátlan vendéglátóknak. Gratulálunk a Csömör KSK csapatának a bajnoki címhez, a csapatunknak pedig a mutatott jó játékhoz!