2024.07.27.

Gálával zárta a szezont a Talent

Utolsó bajnoki fellépésén tizennégy góllal intézte el a Csepelt a balassagyarmati futsal csapat.

Hétfőn este idegenben játszotta le idénybéli utolsó bajnokiját a férfi futsal NB III Budapesti-csoportjában szereplő Talent 2019 SE. A Csepel FC-nél tette tiszteletét a Nógrád vármegyei gárda. Szenográdi Péter sérülés, Mátyás Péter, Dávid Máté, illetve Tóth Roland munkahelyi elfoglaltság miatt nem volt bevethető. Egy új arcot viszont felfedezhettünk a vendégeknél, Kalász Dávid személyében.

A nehézségek ellenére, mindenképpen sikeresen szerette volna elbúcsúztatni az évad küzdelmeit az Ipoly-parti társulat. Ennek szellemében, már a mérkőzés elejétől fogva kezdeményezően, nagy iramban kezdtek, aminek köszönhetően gyorsan megnyugtató előnyre tettek szert. A hazaiak időt kértek, rendezték a soraikat, és teljesen visszahúzódtak a kapujuk elé, így újabb találatokat „csak” a félidő vége felé jegyeztek a látogatók. A második felvonás nagyszerű zárása volt a balassagyarmati csapat idei szezonjának, hiszen nagyon sok tudatos futsal elemet (rögzített játékhelyzetek, öt a négy elleni támadás) villantottak a srácok! Végül igazi gálát bemutatva, tizennégy nullás sikert tett zsebre az ezúttal Mohácsi László által dirigált alakulat.

Férfi futsal NB III Budapesti-csoport, 18. forduló:

Csepel FC-Talent 2019 SE 3-3 (1-1)

Budapest, Csepeli AMK. Vezette: Török Zs., Lantos T. (Dobó G.)

Csepel FC: Venczel – Szabó N., Baranyai, Bajusznács, Kun G. Cserék: Károly M., Kun K., Dráfi, Kovács R., Ratkai.

Talent 2019 SE: Tresó – Mindszenty, Pistyúr D., Kántor, Brezovszki. Cserék: Nyírjei, Kalász, Hugyecz. Edző: Mohácsi László.

Gól: Kántor (1., 32.), Hugyecz (3.), Mindszenty (5., 6.), Pistyúr D. (19., 20., 27., 33.), Nyírjei (22., 25.), Kalász (34.)

Mohácsi László: Az első szezonunkra, arra az eredményre, amit itt a futsal NB III Budapesti-csoportjában teljesítettünk, rendkívül büszkék lehetünk! Ami ennél is fontosabb, hogy nagyszerű körülmények között, remek csapatokkal találkozhattunk, jó iramú mérkőzéseken mérhették fel tudásukat a srácaink, és szerezhettek fontos tapasztalatokat, értékes játék perceket a tudatos játék alapelveiből, ami minden bizonnyal jótékony hatással lesz majd a későbbiekben az egyéni karrierjükre is. Gratulálunk a fiúknak! Büszkék vagyunk a csapatra!