2024.07.27.

Szép skalpot gyűjtött a Somos VSE

A Pásztó ellen cáfoltak rá a két osztálynyi különbségre a házigazdák.

Szombaton előkészületi mérkőzésen fogadta a következő idénynek a vármegyei harmadosztályban nekivágó Somos VSE a két vonallal feljebb szereplő Pásztót. A hazaiak már a szünetre kétgólos előnnyel vonulhattak, a második etapban pedig még rátettek egy lapáttal. Végül hat kettes arányban múlták felül az edzőjüket nélkülöző látogatókat a szép skalpot gyűjtő, két osztálynyi különbségre rácáfoló hazaiak.

Felkészülési mérkőzés:

Somos VSE-Pásztó SK 6-2 (2-0)

Somos VSE: Krizsanyik – Oláh T., Lakatos, Vanó, Kerényi – Adorján Z. (Jenei), Ajtai, Láposi (Berki K.), Kotroczó, Móricz K. – Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Pásztó SK: Krajecz – Almási, Lipták, Tari, Molnár B. – Csépe M., Hegedűs, Kelemen D., Békési – Csépe I., Kiss V. Csereként léptek pályára: Hranek, Hegyi, Kurcsik, Csuka, Göröcs. Megbízott edző: Forgó Péter.

Gól: Znamecz (2), Kotroczó, Láposi, Lakatos, Móricz K., ill. Békési (2)

Oláh Teofil: Mindkét csapatban voltak hiányzók, de a mérkőzés jól szolgálta a felkészülést. Csapatként jól működtünk és voltak nagyon jó teljesítmények. A Pásztónak sok sikert kívánok a bajnokságban!

Forgó Péter: Szakmailag nem szeretném értékelni a mérkőzést, mert ez jelenleg nem az én feladatom. Annyit jegyeznék meg, ha a játékosaink azt hiszik, hogy befektetett munka nélkül jönni fog a vezetőség által elvárt eredmény, akkor rossz úton járnak…