2024.05.19.

Győztes edzőmeccsel kezdte felkészülését a Szendehely

A budapesti első osztályában szereplő Vízművek gárdáját múlta felül Kovács Imre legénysége.

Múlt héten lejátszotta első nyári gyakorló mérkőzését az előző vármegyei egyes évad végén ötödik helyig jutó Szendehely. A nyugat-nógrádi gárda a budapesti első osztályban szereplő Vízműveket fogadta. A házigazdák már a szünetre is vezetéssel vonulhattak, végül pedig három kettőre nyert Kovács Imre szép győzelmet jegyző alakulata. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-Fővárosi Vízművek SK 3-2 (2-1)

Szendehely, 100 néző.

Szendehely FC: Darázs (Boda) – Dancsó, Németh D., Pápai, Bera (Márkus) – Mester, Németh Á., Matolcsi, Hugyecz (Szrnka) – Maczkó, Kaszás. Vezetőedző: Kovács Imre.

Gól: Hugyecz, Kaszás, Németh Á.

Kovács Imre: A héten megkezdett felkészülésünket egy jó képességű BLSZ I-es középcsapat ellen sikerült a hétvégén folytatnunk. Nyár lévén sajnos a keretünk majd’ fele nem tudott jelen lenni, de akik ma pályára léptek, igyekeztek a legjobbjukat nyújtani. Jó iramú, nézhető és sportszerű edzőmérkőzést játszottunk, melyet építő jellegű győzelemmel abszolváltunk. A Vízművek elnökének, Szabó Zsoltnak köszönjük, hogy eljöttek, és immár másodszor találkozhattunk. A többszörös válogatott edzőpárosnak, Mészöly Gézának és Szlezák Zoltánnak sikeres szezont kívánok!